Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jestem singielką, jest nas więcej? 25 + - część V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-12-08, 00:22   #105
Szybkobiegacz
Blood and fire

Dot.: Jestem singielką, jest nas więcej? 25 + - część V

Cytat:
Napisane przez CarycaKatarzynaI Pokaż wiadomość
Powiedziałam mu tylko dlatego o tym, że szukam kogoś na poważnie, żeby nie było właśnie nieprzyjemnej sytuacji taka jaka była pod koniec naszego spotkania.

(...)

Właśnie nie jestem ani taka dziewczyna z sąsiedztwa ani takim wampem. Często miałam określenie - kumpela, dobra koleżanka. Iść coś zjeść, napić się, pogadać na luzie. Ja nie mam tematów tabu z kolegami, których lepiej znam. I może rzeczywiście mnie takie zachowanie gubi....
Mnie akurat nie razi, jeśli ktoś mi mówi, że szuka kogoś na poważnie. Generalnie sprecyzowane oczekiwania co do życia mnie nie dziwią ani nie denerwują. Wiele zależy od tego, jak to wynika z rozmowy, ale jeśli gdzieś tam pojawia się taki komunikat - OK, przyjmuję to. A jeśli ktoś mnie pyta, czego oczekuję, też odpowiadam szczerze. Nie słuchałbym za bardzo podszeptów, mów, na co masz ochotę.

I druga sprawa - nie przejmowałbym się ani nie analizował tego, jak Cię odbiera otoczenie. Ktoś tak, ktoś inny inaczej. Jeśli spotkasz swojego komplementarnego, to wszystko przestanie mieć znaczenie. Nie siliłbym się na bycie określonym typem. Bądź sobą i tyle, a jak Cię odbiorą, to ich problem. Im będziesz starsza, tym mniej się będziesz zastanawiała i przejmowała takimi sprawami. A na pewno nie ma to wpływu na sytuacje "związkowe". Jeśli spotykasz mężczyznę, który Cię chce, to będzie mu obojętne, jak Cię odbiera twoje otoczenie.
Wytryska z ciebie inna niźli o niej mniemasz
jak wrzące źródło o zapachu siarki
pod którym omdlewają zielone łąki pozoru

Szybkobiegacz jest offline Zgłoś do moderatora