Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lutówki 2017 ❤ cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-12-08, 07:33   #3105
laurka23
Zakorzenienie

Dot.: Lutówki 2017 ❤ cz. V

Cytat:
Napisane przez Lilotka Pokaż wiadomość
Nie wiem jak to jest z yanke, ale ostatnio ogladałam chyba w ddtvn 🤔 że długotrwałe, czeste wdychanie zapachów ze świec, kadzidełek i innych pachnideł może powodować raka.

25/40
it's a boy.
ehhh jak jest smog zimą nad miastem to chyba większy strach niż raz dwa razy w tygodniu kawałek wosku . Ale szczerze, to świeczek jakichś no name i kadzidełek nie cierpię, boli mnie głowa od nich, a te woski nic takiego mi nie robią

Cytat:
Napisane przez Escorpio Pokaż wiadomość
Teraz to strach oddychać, bo rak murowany

Cytat:
Napisane przez sQuaara Pokaż wiadomość
Prezentuje Wam moja mufke jednyna taka na swiecie całym
no piękna! Nie zmarzną ci łapki

Cytat:
Napisane przez ila26 Pokaż wiadomość
Jeśli interesujecie się tematem szczepień, to polecam artykuł z parenting.pl o pneumokokach:

https://parenting.pl/portal/szczepie...ymi-bakteriami

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Te statystyki śmiertelności zawsze mnie powalają, nigdy w nich nie podają informacji, ile tych dzieci było właśnie w ostatnim czasie szczepione na pneumokoki. Poza tym pneumokoki to nasza naturalna flora bakteryjna, żyjąca w równowadze, póki taka sytuacja się utrzymuje, to jest ok. Jak damy szczepionkę, zlikwidujemy jakieś serotypy (jest ich ok 90) i na ich miejsce namnożą się inne bo natura nie znosi próżni. A jak się namnożą te groźne, może być źle.

Cytat:
Napisane przez Lilotka Pokaż wiadomość
Hej melduje, że żyje. Byłam na ip . okazało się że maluch naciska na nerw stąd ten nagły ból. Jak czekałam na ip ból stopniowo malał a oddech stał się głębszy. Dr. powiedział że z maluszkiem wszystko ok. Przy nawrocie bólu polecił zmieniać pozycje do momentu ustąpienia. Trochę się najadłam strachu.

25/40
it's a boy.
Dobrze że nic groźnego!
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora