Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Do posiadaczy glanów :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-03-09, 06:51   #662
XxXblack crayonXxX
Raczkowanie

Dot.: Do posiadaczy glanów :)

Zamówiłam sobie na allegro bordowo czarne glany i nie mogę doczekać się kiedy mi przyjdą. Kiedyś również takie nosiłam, ale były o 2 numery za duże, więc na krawężniku cały czas się potykałam, ale co najważniejsze nie obcierały mnie Potem na zimę zakupiłam sobie czarne ocieplane glany, ale niestety chyba skóra nie była prawdziwa i zaczęły pękać po bokach. Mam nadzieję, że trafię w końcu na dobry numer. W tamtym roku były modne baleriny hmm...kupiłam sobie takie z paskiem na stopę i cholera tak mnie obtarły, że miałam dziurę w stopie... glany aż takiego spustoszenia nie sieją A co do kobiecości. Uważam, że glany ze spódnicą czy sukienką wyglądają ładniej niż szpilkach. Jak patrze na dziewczyny z mojej szkoły co chodzą w 12 cm butach aż mnie ciarki przechodzą. Poza tym większość z nich kuleje, albo w ogóle nie potrafi chodzić, stawiaja nogi jak kaczki, paskudnie to wygląda. Jedna dziewczyna przerzuciła się z glanów właśnie na takie szpilki i teraz ma problemy z chodzeniem chodzi jak chłop w gumowcach