Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Spożywanie tranu, oleju z wiesiołka...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-03-09, 11:22   #1
kamilloo
Przyczajenie

Spożywanie tranu, oleju z wiesiołka...

Witam Od kilku dni spożywam tran(4 kapsułki dziennie), olej z wiesiołka (3 kaps.) i capivit hydrocontrol (1 kaps.), aby ratować moją suchą skórę. I zastanawia mnie kilka rzeczy;

Te 3 produkty zawierają głównie witaminy A,D,E - z tego co wiem są to witaminy rozpuszczalne w tłuszczach... Czy w związku z tym muszę te witaminy spożywać koniecznie podczas jedzenia tłustych posiłków??

Jeśli spożywam codziennie te 3 produkty, to o jakiej porze je spożywać, w jaki sposób (tu chodzi o to pożywienie "towarzyszące")

Czy to nie szkodzi jeśli łykam jednocześnie tran i od razu po nim wiesiołek?

No i po jakim czasie mogę spodziewać się pozytywnych zmian na suchej i pomarszczonej skórze??

Poniżej zamieszczam zdjęcia mojej skóry, od kilku tygodniu stosuje maść z witaminą A, owszem skóra już się tak nie łuszczy ale zobaczcie jakie mam zmarszczki i to na całym ciele!! Od tej maści mam zaczerwienioną skórę i takie czerwone plamki przy cebulkach włosowych

Z góry dzięki za odp. Poradźcie mi jak obchodzić sie z tymi produktami no i może jakies wskazówki co do mojej skóry...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.JPG (58,9 KB, 359 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.JPG (63,3 KB, 278 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.JPG (21,7 KB, 208 załadowań)
kamilloo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując