Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dermatolog
Wątek: Dermatolog
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-03-09, 12:08   #5
Elfia4
DOMator

Dot.: Dermatolog

To czy cie lekarz przyjmie i ile zapłacisz zależy tylko od konkretnego lekarza.
Ja w wieku 15-16 lat sama chodziłam do dermatologa. Do lekarza rodzinnego też i nigdy mnie nie odsyłali po rodziców, mimo, że raczej nie wyglądałam na osobę starszą niż byłam.
Postaraj sie jednak pogadać z mamą, bo moja też na poczatku zlekceważyła trądzik (bo to przecież samo szybko przechodzi i każdy w tym wieku ma problemy z cerą). Niestety do tej pory mam trądzik. Raz z nim wygrywam, innym razem on wygrywa ze mną Ale z perspektywy czasu wiem, że trzeba zacząć leczenie od razu i jako przykład tego, że to poważny problem z którym mama musi ci pomóc mozesz podac wiele dziewczyn choćby z wizażu.
Znajdź spokojną chwilę i powiedz mamie, ze masz problem, wiesz, ze trądzik trzeba leczyć, ale sama nie możesz pójśc do dermatologa. Jeśli to nie pomoże to niestety musisz szukać na własna rękę lekarza, który cie przyjmie - moze być w twojej przychodni, wtedy nie zapłacisz za wizytę.
Może jeśłi mama nie pójdzie z tobą, to moze chociaż napisze zgodę na leczenie cie przez dermatologa, to już byłoby coś
Elfia4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując