Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony 2015 cz.8
Wątek: Żony 2015 cz.8
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-12-09, 15:17   #4596
MagicGirls
Zakorzenienie

Dot.: Żony 2015 cz.8

Cytat:
Napisane przez viva91 Pokaż wiadomość

A mogę jeszcze w temacie porodu? Bo zastanawiam się jak to jest po porodzie sn, ok, boli jak skurczybyk, ale załóżmy że kobieta urodzi dziecko bez nacinania. I jak jest później, też boli? Ciało się zmienia, stara się wrócić do stanu sprzed ciąży, ale no czy jest problem z siedzeniem, chodzeniem, ogólnie jest inaczej, ale czy boli?
No mnie naciela położna ale ponoć to lepiej niż pęknąć.
Pierwsze dni bolalo mnie przy siadaniu ale jak się porówna ten ból do porodowego to żaden. Każdego dnia było coraz lepiej a po 5 dniach to jedynie szew mnie uwieral po zdjęciu już nic nie czułam.
To taki ból jakby coś Cię piekło. Nie które laski biorą do szpitala koła basenowe dla dzieci i na nich siedzą

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ----------

[1=45326ef568a8cdb5ffa32c6 42ee06bebadb9e802_6045692 5b2241;68445256]Kurczę, jakiś pośredni temat by sie przydał... bo tak ze zszywania powłok do jedzenia?

Jestem tak zmęczona ze zaraz padnę. A jeszcze na mieszkanie przygotować ściany do malowania.... szykuje już kartony do przeprowadzki, nie wiem kiedy ja wszystko wezmę i ogarnę...
Szewc bez butów chodzi, jeszcze nie zdążyłam zamówić dla siebie farb

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]
Ej weź się ogarnij bo czekam na fotki

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz