Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jestem singielką, jest nas więcej? 25 + - część V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-12-10, 11:23   #160
kasia5266
Zadomowienie

Dot.: Jestem singielką, jest nas więcej? 25 + - część V

Cytat:
Napisane przez Elfia4 Pokaż wiadomość
Też mam taką koleżankę. Ma w sobie coś takiego, że widząc ją pierwszy raz można pomyśleć, że musi być straszna franca i zołza. Wyraz twarzy ma taki, że serio ludzie ją tak odbierają. Typ urody ma taki, że nawet jeśli się nie pomaluje, to wygląda dość wulgarnie. Po prostu rysy twarzy w połączeniu ze sporym biustem powodują, że wiele osób ją tak odbiera. Nawet kiedyś zgadaliśmy się ze znajomymi, że ta nasza koleżanka ma przekichane. Czego by nie zrobiła, to i tak jest odbierana jako wulgarna w takim seksualnym aspekcie. A tymczasem dziewczyna jest od dawna w jednym związku i nie należy absolutnie do osób o swobodnym podejściu do relacji damsko-męskich. Jej siostra ma nieco inne rysy twarzy, bardziej miękkie, włosy też inne, lekko falowane i to wystarczy, żeby dwie siostry bliźniaczki były przez otoczenie zupełnie inaczej odbierane.

Eskę rock jest bardzo ok. Idealna stacja do słuchania w pracy

Pamiętacie jak pisałam, że spotkałam na imprezie kolesia, który wydawał się sympatyczny i który chciał ode mnie nr tel, ale koleżanki zgarnęły mnie po tańcu do stolika i gość zniknął mi w końcu z oczu?
Wyskoczyłam ze znajomymi na piwo i co? Okazało się, że ten gościu tam bywa i był akurat tego dnia Oczywiście mnie pamiętał, ale prawdopodobnie jest ode mnie parę lat młodszy. W każdym razie odważny typ. Nie zważając na to, że obok siedział kolega, z którym przyszłam, podszedł i zapytał o to czy się spotkamy. Przezabawna sytuacja
Wow cóż za zbieg okoliczności . Co odpowiedziałaś?
kasia5266 jest offline Zgłoś do moderatora