Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - nie jesteśmy święte
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-03-10, 00:13   #247
benito_mruffkolini
BAN stały

Dot.: nie jesteśmy święte

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
Chętnie poczytam, jakie podłostki jeszcze niektóre z Was cechują. Bo niektóre zaskórniki wprost malinowe.
Za to w wątku czy jestem zawistną flądrą, to byłoby tylko: ależ w żadnym razie...
ja jestem
muszę mieć wszystko najlepsze, najchudsze, najgładsze, najładniejsze
a jak nie dostaję tego co chcę to jestem ciężko chora

Cytat:
Napisane przez diamentowa Pokaż wiadomość
Mogę krótko napisać co sądzę na temat wyznania sandre?
Otóż sądzę, że jak facet ma rozum to przy swojej kobiecie z innymi nie flirtuje. Jeśli laska jest nachalna daje jej to do zrozumienia jasno. Co to za facet, któremu wystarczy że ładna dziewczyna się uśmiechnie a ten już się ślini? Wyszliśmy z epoki kamienia łupanego gdzie wszyscy biegali nago i bzykali każdego kto im wypiął tyłek (bez urazy dla sandre to metafora). Prawdziwy facet myśli głową a nie rozporkiem.

dokładnie

dlaczego obarczacie sandre odpowiedzialnością za głupotę ZAJĘTYCH facetów?? ona jest wolna i robi co chce, może sobie flirtować, jej prawo
to oni mają kobiety i to oni mają problem (one zresztą też )

ja tam też mam kupę radochy z dawania facetom nadzieji na coś więcej a potem słuchania ich żałosnego skomlenia o choć jeden wieczór razem
a że są jakieś wariatki, które z czymś takim chcą się wiązać na stałe?
to im by się raczej przydał kubeł zimnej wody...

Cytat:
Napisane przez hecate Pokaż wiadomość
Rozwalil mnie ten watek. Nie ubawil, oj nie.

Zaszkowala mnie beztroska w podchodzeniu do rzeczy powaznych lub powazne podejscie do pierd.ol jakoby niby wielkich grzechow.

jasne - kazdy ma cos za uszami ale obnoszenie sie ostentacyjne, ze swoim chamstwem zaszokowalo mnie.
Z drugiej strony grzeszki typu 'myje zeby 1 minute 23 sekundy zamiast 3 minut oraz siorbie jedzac rosol' totalnie mnie zmierzily. Takie pisane na sile.

Zreszta - co to komu ma co dac? ze ktos mi napisze ' o ja!! ja tez siorbie' albo 'to fajnie, ze jestes taka perfidna i wbijasz komus noz w plecy - zabawne to jak dowcipy w Familiadzie'

Rozumiem oburzenie Izaluki bo i mnie cycki opadly jak widze takie stylizacje na Femme Fatale
Cytat:
Napisane przez hecate Pokaż wiadomość
Czeska - ja nie mowie o robieniu z siebie swietszego od swietego, uosobienia cnot ale jest roznica w opowiastce 'popilam i sie przewrocilam' bo mysle, ze spory odetek ludnosci ma takie przygody za soba, ale czy to jest grzeszek?
O ile taka historia moze wywolac u mnie usmiech na twarzy to cel tego watku skutecznie zaklocaja nie tyle grzeszki co perfidne zachowania opisane z luboscia.

Uwazam, ze pewne rzeczy trzeba zachowac dla siebie. Kazdy kto pierdnal w towarzystwie i zgonil na psa ma moje rozgrzeszenie. Osoby raniace innych w celach blizej mi nieznanych lub robiace to dla zabawy - no coz. Cieplo o nich mysle.
oh ah uh

dziękujemy za pogadankę umaralniającą, wielce to pouczające, zaprawdę

teraz pójdę się popłakać nad miernością jakąż jest me jestestwo w porównaniu z doskonałościami Waszego pokroju
benito_mruffkolini jest offline Zgłoś do moderatora