Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak właściwie umalować oczy?
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-03-09, 23:22   #12
Serenite_
Zakorzenienie

Dot.: Jak właściwie umalować oczy?

Cytat:
Napisane przez Layla79 Pokaż wiadomość
moim zdaniem, zanim zaczniesz malować, najpierw rozwiąż problem cieni. inaczej żadne kolorki nie będą wyglądać dobrze. koniecznie trzeba znaleźć jakiś dobry krem pod oczy z wit. K, a może krem sinskin Erisowej? i zainwestować w korektor np. Magic Heleny Rubinstein. przy cieniach pod oczami, pamiętaj, żeby ostrożnie operować perłowymi cieniami, rozświetlenie tylko w kąciku oka, jeżeli pojedziesz dalej, tylko cienie pod okiem podkreślisz. podobnie z korektorem, nie należy go nakładać pod całe oko, bo również uwypukli się problem. zobaczysz, że jak rozjaśnisz spojrzenie, właściwe cienie same się znajdą. ale w korektor i krem trzeba zainwestować, najpierw poczytaj na kwc, czy ktoś miał podobny problem i może tym się kieruj. tańsze korektory niestety nie ukryją cieni, moja koleżanka też już próbowała wszystkiego. To chyba kwestia złego funkcjonowania nerek.
Przyczyna takich cieni to bardzo często problemy z nerkami (wtedy mają chyba takie żółtawe zabarwienie) Ale nie tylko-ja mam nerki zdrowe i wszystko inne tez, a sine cienie po oczami mam od dzieciństwa i żadne kremy nie pomagają, choć niektóre troszkę rzeczywiście rozjaśniają. Ale zlikwidować tych cieni się nie da Natomiast ukryć owszem

"Cierpliwość - spokój, że przecież się stanie..."

/J. Twardowski/
Serenite_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując