Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie czerwcowe 2016 cz. 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-12-11, 22:40   #194
majkela12
Zadomowienie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 3

Cytat:
Napisane przez MariaFrancesca Pokaż wiadomość
Madzia też coś wiem o pakowaniu, u mnie podwójnie i gwiazdki mają więcej bagaży niż my, ale fajnie, że tak jeździsz, zawsze wesoło. Ty chyba pisałaś, że na noc szykujesz tacę z rzeczami. Ja też szykuję rzeczy: termos dla nich, butle, Hipp dla Kini, Nutramigen dla Dorci, herbaty dla mnie wypełnione do połowy i termos do tego dla mnie. Jak ktoś u nas śpi, co jest częste, to wszystko zanoszę do sypialni.
Ha u nas potrójnie masakra u nas była gdy szykowaliśmy się na wakacje 2 tygodniowe, aż nowe auto musieliśmy kupić bo za chiny byśmy się nie spakowali

Cytat:
Napisane przez K_a_s_i_a_86 Pokaż wiadomość
Jestem i ja w kolejnej czesci.
Tak sie zastanawiam bo mialam pierwszy okres 2 listopada i do dzisiaj cisza a przed ciaza zawsze co 28-30 dni, tak chyba moze być?
Wszystko może być
Ja też już dostałam @ i wiecie co u mnie trwał równo 14dni. Bez kitu zawsze max 5 a tu 2 tygodnie, myślałam, że się wykrwawie. Dostałam 10.11 i teraz cisza a też miałam co 28dni.
Kurcze po trzech porodach dostałam okresu po ok 6 miesiącach karmiąc kp, to nie fer

Cytat:
Napisane przez sliweczka85 Pokaż wiadomość
Przewijasz w nocy? Ja właśnie nie, bo się boję wybudzenia i nocnych pogaduszek Ale często jest niestety tak, że Ignaś już od 5 rano się wierci, popłakuje... Pewnie mu niewygodnie i zimno od tej mokrej pieluchy
Ja też wyrodna i nie przewijam Przewijałam tylko pierworodnemu, bom młoda i głupia była i niepotrzebnie dzieciaka budziłam. Teraz Fanio jak w nocy ma faze cycek w buzi, to rano śmiejemy się z tż-tem że pampkiem szybę można wytłuc

Cytat:
Napisane przez australia87 Pokaż wiadomość
Dzień dobry U nas oprócz tamtej pobudki tylko jedna, po 3, więc spoko. O 7 zaczęłyśmy dzień
Zazdro też tak bym chciała ehhh

haneczkab92 zęby dzieciom zaczęłam myć pastą jak miały ich kilka 4-5szt czyli tak bliżej roku.
justynan01 za pierniki i kciuki za mieszkanie
Lena_Marlena co do rozszerzania to nie przesadzasz i zgadzam się z dziewczynami a samochód rzecz nabyta, dobrze że Tobie się nic nie stało.
kiara92 i zebrah dzięki dałam mu na wieczór jeszcze raz
Honcia zdrówka i nie wiedziałam, że mamy taką utalentowaną koleżankę
Asiek121 "fajna" koleżanka
ania230 mocno przytulam dla mnie sh to też super odskocznia.
Cierpliwosc super
zabciajs brawa dla Gabi
soffinka za półroczku i siadanie
kacian wyrazy współczucia, mocno przytulam
kaska87 zdrówka dla Was

Ja też wszystko zwalam na zęby, a i ich ni widu ni słychu
Prezenty-dostajemy kasę i robimy prezenty za mikołajów, więc od nas, babci, dziadka, drugiego dziadka, to poszaleć można, ale i główkowania sporo. A nie trafione prezenty-zły rozmiar, nie ta pora roku,wieku itp, nawet nie otwieram i zbieram w duży karton i mam prezenty dla innych
Dieta nam nie idzie, marchewka słoik, marchewka w rękę beee, brokuł beee, dynia beeee , jabłko beeee, banan beee, tylko chrupek kukurydziany przez gardło przechodzi, dlatego odpuszczam i może za 2 tyg znowu spróbujemy, także ten teges to że dziecko siedzi i patrzy nam na talerze u nas nic nie znaczy

U nas weekend dość intensywny, wczoraj byli znajomi u nas na kolacji, siedzieliśmy do późna, a dzisiaj z samego rana mikołaj u córci w przedszkolu. Padam na twarz, dobrej nocy wszystkim

---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ----------

Zapomniałam w rossmanie jest kula vtech za 83 zł + rabat z kartą rossne, więc się skusiłam bo już nie miałam pomysłu co dla najmłodszego.