Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz. 37
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-12-11, 22:59   #359
laisla
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz. 37

Cytat:
Napisane przez IzzieSt Pokaż wiadomość
Ne, kiedyś ćwiczenia sprawiały mi frajdę, spędzałam 2-3h na siłowni, biegałam, ćwiczyłam w domu a teraz jakoś nie mogę znaleźć nic co mi sprawia frajdę, jedynie co to sporo chodzę Może to też to, że na tygodniu nie mam czasu, wychodzę rano, a wracam do domu o 20-22

Ale ja chcę robić to co robię, lubię tych ludzi, widzę że mogę się w tej pracy rozwinąć, po prostu dużo rzeczy jest dla mnie nowych, czuję że jestem oceniana i dlatego się denerwuję. Ludzie z pracy mi mówią żeby zachowywać dystans, nie przejmować się itd, ja się chyba po prostu muszę tego nauczyć
Myślę, że to może być główne źródło Twojego obecnego stanu, ale skoro wiele rzeczy jest nowych, to na pewno jest to stan przejściowy. To, co obecnie nowe, z czasem stanie się znajome i będziesz się denerwować dużo mniej. Może spróbuj tak na to spojrzeć, daj sobie trochę czasu i zaakceptuj to, że zdarzy Ci się pomylić Ale jeśli taki stan będzie trwał tygodniami to mają rację przedmówcy, zdrowia nic Ci nie wróci.
laisla jest offline Zgłoś do moderatora