Napisane przez PinkLolly
Więc, wszystkie kobiety/dziewczyny, które chcą schudnąć 10 kg. do wakacji zapraszam do tego wątku:)
Ja postanowiłam wrócić do mojej wagi 45kg. kiedy to byłam zgrabniutka... Niestety w przeciągu roku przytyłam 10 kg. (pieczone ziemniaczki, hamburgery, hot-dogi, pizza itp. - same wiecie jak to jest) Nigdy się nie spodziewałam, że mnie może to spotkać, zawsze byłam szczupła, a tu proszę.
45 kg to mój cel, bo 55 to stanowczo za dużo;)
Dodam, że odchudzamy się zdrowo - zdrowe odżywianie się, a przede wszystkim ćwiczenia! Żadnych głodówek (zresztą to nie ten wątek).
Dodam coś od siebie, może to niektórych ruszy... Sama planowałam teraz niedawno bardzo drastyczną pseudo "dietę" (chciałam szybko schudnąć, ważyłam 54kg.) niestety szybko nie znaczy skutecznie. Efekt? owszem, schudłam 4 kg. w tydzień, ale już w następny przytyłam 5 i o mało co nie wpadłam w depresję. No ale cóż, to mnie zmotywowało do zdrowej diety, stopniowej, ale skutecznej.
ZACZYNAMY OD PONIEDZIAŁKU (10.03) - kto się przyłącza, kto chce być szczupły na WAKACJE?
Zgłaszając się piszcie ile ważycie obecnie i jaki jest wasz cel. Właściwie możecie zapisywać się kiedy chcecie, ale lepiej razem zacząć od poniedziałku.
Co tydzień będę podliczała ile razem schudłyśmy kilogramów;)
Razem raźniej! więc przyłączajcie się, chwalmy się sukcesami, wspierajmy i motywujmy siebie nawzajem itd., itp.;)
DO DZIEŁA!
|