2016-12-13, 02:47
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2016 - do szpitala pomykają, bo swe dzieci już witają!
Jeden dzień i az 3Maluszki!Gratulacje dzielne mamusie! A papaya - ogronme kciukasy!Wiem co przeżywasz,bo ostatnio też byłam w takiej sytuacji.To co Ci mogę poradzić, to nie nastawiaj się na nic! Ty nie ma lepszej, czy gorszej opcji i liczy się tylko finał-żebyście z Julkiem byli razem,cali i zdrowi.U nszego Adasia stwierdzono "tylko"zapalenie płuc. Wczoraj odlaczyli mu rurkę i oddycha samodzielnie,a dziś jak będzie dobrze,to przeniosą go z inkubatora do łóżeczka Jest na antybiotyku,co potrwa min 7dni i mam nadzieje że po tym czasie go odbierzemy.Nawet nie wiecie jak się cieszę,że zdiagnozowano to zapalenie płuc, a nie jakąś wadę ukrytą.Dziś powinni mnie wypisać,to od razu jedziemy do naszego piętaszka (bo w inkubatorze tylko za piętkę można go podtrzymać)Mam pozytywne nastawienie i staram się myśleć,że to tylko przejściowa choroba,szybko zdiagnozowana i na dodatek Adaś jest pod świetną opieką.Mi tz przywiózł wczoraj laktator i zaczęła sie walka o karmienie.Poza tym strasznie mnie rwie w kroczu i boli brzuch z takim naciskiem na gazy...wzielam tabletkę i mam nadzieję,że jeszcze zasnę
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|