Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Majówki 2016 - część trzecia
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-12-13, 17:08   #4804
mialavi
Zakorzenienie

Dot.: Majówki 2016 - część trzecia

Cytat:
Napisane przez anulus17 Pokaż wiadomość
W Polsce nie mialam internetu. Troche bujalo, w sumie w obie strony- mala dobrze za to spala, bo kolysalo nami caly czas.
nosidelko na prezydenta, chyba tylko dzieki niemu spokojnie zrobilismy zakupy.
mala troche bala sie dziadkow na poczatku i jak juz byla zmeczona, czesto bylo tak ze nie schodzila mi z rak i pilnowala mnie jak straznik teksasu. maz nazwal ja nawet malym zdrajca, bo w domu za nim piszczy a na wyjezdzie jednak mama byla na podium.
mala dostala mnostwo prezentow- sanki, kojec, misie, kocyk ktory sie sklada w poduszke, interaktywna myszke miki, interaktywnego pieska, lalke bobasa, sorter drewniany i ubranka.
myslalam, ze bardziej obkupie mala w ubranka, ale bylo strasznie duzo pstrokatych ubranek, az za dziecinnych jak wiecie co mam na mysli.
ogolnie bylo super, chociaz krotko. mala po wejsciu do mieszkania piszczala z radosci na widok swojej maty i pralki

---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ----------

kiedys tez zaplacilismy 450 zlotych za firanki na duze okno, teraz mamy tylko zaslonki plus zaluzje albo rolety.
chyba nigdy nie nadrobie was he he

---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ----------

u nas tez klaskanie plus minka pt dzik, ale to nie zawsze zrobi jak pokazujemy. chyba te 2 tygodnie wiecej w brzuchu jej pomogly
Już Cię miałam witać na naszej polskiej ziemi a Was już nie ma ekspres polarny.
Cytat:
Napisane przez _itakinie_ Pokaż wiadomość
Info dla zainteresowanych - oblałam :/
Szkoda... Trzeba jak dziewczyny radzą przystąpić do poprawki

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ----------

Cytat:
Napisane przez no_doubt Pokaż wiadomość
Ita jak dziewczyny pisały - dobrze, że są poprawki.

Ja jeden jedyny raz dałam się namówić i czekam na @....I czekam....
Pozazdroscilas? Wolisz zdać czy oblać ten test ?
Cytat:
Napisane przez RosesAreRed Pokaż wiadomość
Dzięki za kciuki. Tluscioszek skoczyl nam w siatkach, ze hej. 7340g i 70cm

---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ----------

Kabaret na zywo
Gratki za osiągi - pięknie sobie wykarmilaś Emi

---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ----------

Cytat:
Napisane przez no_doubt Pokaż wiadomość
Ita jak dziewczyny pisały - dobrze, że są poprawki.

Ja jeden jedyny raz dałam się namówić i czekam na @....I czekam....
Pozazdroscilas? Wolisz zdać czy oblać ten test ?
Cytat:
Napisane przez RosesAreRed Pokaż wiadomość
Dzięki za kciuki. Tluscioszek skoczyl nam w siatkach, ze hej. 7340g i 70cm

---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ----------

Kabaret na zywo
Gratki za osiągi - pięknie sobie wykarmilaś Emi

---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ----------

Cytat:
Napisane przez AnneMariie Pokaż wiadomość
My podajemy aptamil, co jest chyba odpowiednikiem bebiko. Nie jestem pewna. A poznac, ze jest ok dla dziecka to chyba najwazniejsze, zeby brzuszek nie bolal, kupki szly tak jak zawsze.

Prezes od kciuckow nam zaginal??

Wizyta na 13, takze nie puszczac kciukow

Musialam mejkap walnac, bo ludzie by pomysleli, ze pomylilam daty i jest halloween..
Pamiętajcie prezes od kciuków nie ma wolnego ! Zawsze trzyma gdy ktoś potrzebuje 😘

---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ----------

Cytat:
Napisane przez martunia_199 Pokaż wiadomość
Wiedzialam że wrocicie i zostawiłam sobie tą przyjemność na teraz. Spełnienia marzeń, dużo miłości, pociechy z córeczki i samych cudownych chwil 🎁🎂🎉😘

Dziękuję bardzo 😊😘

---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ----------

Cytat:
Napisane przez Iwonia27 Pokaż wiadomość
Ktos sie podpial pod moje konto! Nie wiem o czym mowisz [emoji6][emoji1]
Hahaha ! Też Cię kocham

---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ----------

Jejku strasznie dużo tu chorób. My dopiero co wyszlysmy z infekcji w piątek zakończyliśmy inhalacje. Życzymy wszystkim potrzebujacym dużo zdrowka ! 😘

mialavi jest offline Zgłoś do moderatora