Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Co jest ze mną nie tak?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-12-13, 21:12   #3
nastia_kow
Przyczajenie

Dot.: Co jest ze mną nie tak?

Cytat:
Napisane przez Adrianna_8 Pokaż wiadomość
Mysle, ze z Toba jest wszystko okay. Nie sluchaj tego, co mowil kolega - mega burackie stwierdzenie.

Wedlug mnie po prostu nie poznalas jeszcze odpowiedniego mezczyzny lub ci, ktorych poznawalas, szukali seksu lub z jakichs powodow nie rozwazali z Toba zwiazku. Jak dla mnie to przypadek...

Duzo osob wypada srednio na pierwszym spotkaniu, ale mimo to relacje sie kontynuuje. Ja jestem tego przykladem :P.

Na randkach mimo niesmialosci staralam sie zadawac pytania, zmuszac sie do opowiadania jakichs historii, do dodania wiecej od siebie, paplania itp. Itd. Bylo ciezko, meczaco momentami, ale dawalam rade . Innego sposobu nie ma, ale z czasem szlo lepiej i lepiej.

Szukaj dalej .

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
Ja to odbieram jako szczerość a nie buractwo, znamy się bardzo długo i ten kumpel pomógł i doradzał mi już w wielu sprawach. Jego sugestia sprawiła, że przyjrzałam się sobie z innej strony i niestety możliwe że ma rację, bo większość dziewczyn na ulicy wygląda jak aniołki, sprawiają wrażenie sympatycznych a ja mam taki trochę s***aty wyraz twarzy chociaż wcale taka nie jestem.

Nie poznałam jeszcze, tych przypadków było sporo, a żyję już ćwierć wieku Dlatego powoli tracę nadzieję.
nastia_kow jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując