Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nowy BABSKI ;) serial MAGDA M.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-09-07, 09:21   #35
sylwónia
Zadomowienie

Dot.: Nowy BABSKI ;) serial "MAGDA M."

Cytat:
No i troche dziwny wydaje mi sie obraz, jaki ten serial przekazuje. Warszawa jest piekna, nowoczesna... Ludzie ubieraja sie elegancko (wiem wiem, prawnicy ) w swietnych sklepach, przyjecia... tylko sad wygladal tak jak w rzeczywistosci (chyba ) czyli dosc staromodnie i brzydko.
To tam się tak nie mieszka . a ja biedna dziewczynka z prowincji myslalam że ludzie z Warszawy to już mają życie jak w bajce, takei balkony i wogóle W tym momencie rozwiałaś moej marzenia o wielkim świecie

Cytat:
Ta napalona na jakiegokolwiek faceta kolezanka magdy od razu skojarzyla mi sie z ta sekretarkaw Ally (ta, ktora spiewala i projektowala stanik na twarz ) Renee? Nie moge sobie przypomniec czy faktycznie tak sie nazywala...
Dokładnie. Tez imienia nie pamiętam Ale bądź co bądź Ally miała bardziej pokręcone zycie emocjonalne, a tu od razu wiadomo "kto z kim będzie w szczęsliwym happy endzie "

A i jeszcze mi się podobała rozmowa o narzeczonym mamy i dwóch włoskach

Widzisz błąd w mojej wypowiedzi? Proszę popraw mnie na PW, będę wdzięczna
sylwónia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując