Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie czerwcowe 2016 cz. 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-12-14, 11:58   #319
miszkaaa
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 3

Cytat:
Napisane przez sliweczka85 Pokaż wiadomość
Moja trójca śpi i ja też zaraz zmykam, bo może być ciężka noc... Ignaś w dzień nie marudzi jakoś bardzej niż zwykle. Bawi się na macie i glut mu co chwilę wisi Gorzej właśnie ze spaniem. Próbowałam go ułożyć na brzuszku ale od razu się podnosi i jęczy. Odzwyczaił się chyba, bo kiedyś lubił tak spać.
Odciągamy mnóstwo glutów! Dzięki temu kto wymyślił aspirator do odkurzacza, bo bez niego by mi chyba gałki oczne wsysło

Brawo! Jeśli dobrze pamiętam jeszcze jest na podium- miejsce 3.

Widziałam filmik Wyglądało to tak jakbyś go karmiła sokiem z cytryny, a nie marchewką. I jak go naciągało bidulka!
Ja bym się nie poddawała. Podawaj przez kilka dni żeby przyzwyczaił się do nowego smaku. Podobno trzeba podać 6 razy coś, żeby mózg to polubił
Chociaż ta teoria jakaś nie do końca prawdziwa jest, bo mi na przykład milka oreo już za pierwszym razem bardzo zasmakowała

Musiałabyś zrobić próbę i założyć teraz na noc inną pieluszkę

Nooo, podglądaczy jak w czerwcu!

I jak? Udało Ci się dziecko zahibernować?

---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------

Oj DZIAD!
W ub. roku mój kolega z podstawówki zmarł na raka i moja koleżanka (4 lata młodsza) na białaczkę. Oboje małe dzieci zostawili. W zeszłym roku zmarła też 36 letnia mama chłopca z klasy Igi. We śnie zaczęła się dusić. Mąż ją reanimował, potem była w śpiączce i chyba po miesiącu zmarła. Masakra po prostu. Tyle teraz młodych ludzi choruje :-( Oby nam zdrowie jak najdłużej służyło!

Brawa dla Kubusia za zasypianie U nas niestety ten cudowny okres się skończył ale nie jest źle, bo zasypia przy piersi, więc obywa się bez noszenia i bez wrzasków.
Jedyny minus jest taki, że w ogóle nie korzystam z łóżeczka Ignasia karmię na moim łóżku i jak zaśnie to go nie ruszam, bo by się na bank obudził.

Pochwal się od czego zaczynasz tworzenie?
Niestety, pospal pół godziny.
Nie wiem co to się wczoraj działo.
Ale jak zasnął po 15 to trzeba było budzic bo na noc by nie chciał spać.

A tworzenie...mam zamiar zrobić wieniec z bombek bo mam dużo starych i szkoda mi wyrzucić, kupiłam choinkę ze styropianowego stożka i ja chcę ozdobić a klej kupiłam głównie dlatego, że chce chłopakom zrobić mate sensoryczną. Wiesz, różne faktury przyklejać i najszybciej pójdzie tym klejem

---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------

Justyna, może traficie na jakieś wyprzedaże. Ja mimo wszystko wole płytki czy panele choć wiem, że chłodniejsze. Te wykładziny to dla mnie siedlisko kurzu. Tutaj mamy panele i jestem przeszczesliwa. Udanej imprezki

Mój też nie odkrył tych boków. Ogólnie mało się nimi interesuje

Kurde, pocytowalam i mnie wywalilo. Buuu

Aaa, pierniczki będę piekła ze strony moje wypieki i pierniczki Lebkuchen

---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ----------

Cytat:
Napisane przez sliweczka85 Pokaż wiadomość
Taki gryzak
No fajny gryzak!

Mam dzisiaj jakiś kiepski dzień. Jakaś niemoc mnie ogarnęła i słabo się od rana czuje

Żabinek
miszkaaa jest offline Zgłoś do moderatora