Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - PM 2018 cz.3
Wątek: PM 2018 cz.3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-12-14, 13:45   #2302
poziomkowa91
Wtajemniczenie

Dot.: PM 2018 cz.3

Cytat:
Napisane przez Nessa87 Pokaż wiadomość
Ja niby oglądam z Tż różne rzeczy ale on i tak wie że ostateczną decyzje podejme ja!

Kurcze, nie wiem czemu odwołali. Za mało osob? Poziomkowa szkoda że nie mieszkamy blisko to byśmy poszli w 4 u mnie tak samo same ciąże i małe dzieci
Pewnie tak
Fajnie byłoby się wybrac razem

U mnie niestety już tak będzie... Tż ma trójkę rodzeństwa, wszyscy po slubach, mają już małe dzieci albo za chwilę będą miec. Mój brat tak samo... zostałam tylko ja i mój drugi kilka lat młodszy brat

Na weekendzie odwiedzimy brata tż i ich dzieciątko które będzie miało tydzień Macie pomysły co im kupic w prezencie? Wydaje mi się że wszystko mają
Mojej chrześnicy kupowałam pampersy i jakieś ubranka ale z tego co wiem to oni strasznie dużo tego mają

---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ----------

Cytat:
Napisane przez beciulka90 Pokaż wiadomość
Dziś pisałam o te pudełeczka i zgodził się dziś pogadać i też będziemy zamawiać ) uff przynajmniej jedno
My na sylwestra też idziemy do lokalu. Siostra moja nas zapisała. A ja sukienki jeszcze nie mam!:P

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Ja widziałam ostatnio cudowną długą czarną sukienkę i do tego czerwone szpilki Jabym szła na bal sylwestrowy to od razu bym kupiła

"Dotąd dwoje, choć jeszcze nie jedno.
Odtąd jedno, choć nadal dwoje"
A&P
poziomkowa91 jest offline Zgłoś do moderatora