2016-12-14, 18:15
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Majówki 2016 - część trzecia
Cytat:
Napisane przez _itakinie_
A widzisz, tesco mi do głowy nie przyszło. Ale ja nie lubię i nie mam w okolicy nawet.
Szczeniaczek uczniaczek jest spoko. I piosenka o pajączku  .
Muszę sobie kupić znowu tonę testów ciążowych i sikać od czasu do czasu, tak jak to robiłam przed Wojtkiem. Na tym teście co robiłam ostatnio (i go nie wyrzucilam) jest cień kreski. Ale zobaczyłam go dopiero wczoraj i szkoda, że nie pokazał się od razu. A tak reakcje chemiczne sobie ze mnie drwią  .
Dzisiaj  więc aktualizacja oprogramowania. Choć myślę, że zanim @ dostanę, to szanse na dziecia są praktycznie zerowe.
Co do sorterów, to na Wojtka czeka coś takiego:
http://allegro.pl/interaktywny-domek...577536756.html
Tesciowa kupiła. Całkiem fajny jak na plastik. Ale ja i tak jestem po uszy zakochana w tych drewnianych zabawkach, co Wam tu kiedyś linki posyłałam.
|
Ja Tesco mam bliziutko, więc czasami tam zaglądam, więc jak ktoś coś to się polecam 
Fajny sorter 
U mnie z frontu @: dostałam uff.
Cytat:
Napisane przez martunia_199
Szczeniaczka dostanie na święta więc nie wiem. Garnuszek mamy po córce i nie ma jakiegoś wow jak z bebenkiem
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
jakim bebenkiem? 
Cytat:
Napisane przez gosiaczekbtm
Odebrałam wyniki morfo. Dużo wartości za niskich i trochę jest za wysokich. Nigdzie nie pisze czy są to wartości podane dla niemowląt czy dorosłego.
Nie chcę sprawdzać w necie, bo tam mi same złe rzeczy powychodzą. Dziś mamy wizytę u endo to mu pokaże, a w piątek zajdę do naszej lekarki i spokojnie z nią pogadam o tych wynikach. Nie będę panikować na zapas, choć nie powiem pietra trochę mam.
Miłego dnia mamity
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Nie przejmuj się też po morfo Miśki wpadłam w panikę, bo limfocyty były powiększone. Okazało się, że u niemowlaków tak jest. Inne dwa parametry, które wg parametrów są w normie to są niskie trochę, ale bez paniki. Tak więc na spokojnie poczekaj na wizytę u lekarza. 3mam kciuki i daj znać 
Cytat:
Napisane przez Anika1986
W tesco, przy pierwszym zamówieniu przez neta na pow. 100 zł jest dodatkowo rabat 20 zł z kodem dw72k
My mamy ten sorter: http://www.smyk.com/fisher-price-sli...dukacyjna.html
Na razie Mały nim rzuca i wyciąga klocki z niego. Sorter ma melodyjkę, ale taką z tych co da się przeżyć
Ita, ależ Ty serwujesz emocję - mówisz ponowne podejście do egzaminu?
Które miałaś przekroczone wg badania?
Odpocząć! 
|
Dzięki Rose fajny sorter 
Cytat:
Napisane przez _itakinie_
|
Wow!!! Na New Balance super promocja marzą mi się new balance lub airmaxy 
Ile zupki jedzą Wasze pociechy?
Rose jeszcze raz wszystkiego najlepszego dla Emi
|
|