2016-12-14, 19:46
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majówki 2016 - część trzecia
Cytat:
Napisane przez anulus17
Widzialam w carrefour cale stoisko z produktami sojowymi- moze masz gdzies w okolicy ten sklep. O ile mozesz soje, bo ponoc tez uczula.
W ogole bylam w szoku jak zobaczylam ta ILOSC zabawek w Polsce, tutaj mamy moze 1/4 tego. Oczywiscie wiekszosc to plastik, ale jednak. Ubran tez jest duzo wiecej wg mnie ale duzo jest az zbyt dziecinych albo przesadzonych typu rozowa sukienka z cekinami rysunkami i do tego tiul.
---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ----------
Ja tez tak robie, jak tylko mala siedzi albo spi to szybko cos sprzatam. Raz dziennie siadam z mezem i pijemy razem kawe- obojetnie czy smala spi czy siedzi z nami i ja zabawiamy. Czasami tylko klade sie z mala i spie, bo ona bardzo czesto budzi sie w nocy.
W ogole u nas jest zawsze masa prania minium 1 automat dziennie- czesto 2, wszytsko prasujemy i to zajmuje mase czasu. Zastanawima sie nad zakupem suszarki bebnowej bo mamy tu pralnie i tam jest suszarka i jak wysusze ubrania to wiekszosci nie musze juz prasowac. Macie w domu? Mozecie polecic jakis konkretny model?
|
Rose, Ona chyba pije do Ciebie 
Też chcemy kupić suszarkę bębnową, ale już kilka miesięcy nad tym myślimy, a jeszcze nic nie wymyśliliśmy chociaż ja pewnie muszę Electroluxa kupić, żeby móc ją postawić na pralce 
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

|
|
|