Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie czerwcowe 2015! :) część 13.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-12-14, 20:39   #1372
fartuch
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) część 13.

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Hej. Podczytuje ale nie mam kiedy napisać nawet.

Fartuch wyobrażam sobie jak się denerwujesz. Trzymam za was kciuki

Zdrówka dla chorowitkow. Tymek chyba rok temu wychorowal sie za wszystkie czasy i póki co nic poza katarem go nie męczy (tfu tfu!).

Któraś pytała co u nas. Chłopaki się już fajnie razem bawią, jeden za drugim jest szalony chociaż wiadomo ze kłótnie kilka razy dziennie tez się zdarzają. Głównie o zabawki lub który ma siedzieć u mnie na kolanach Tymek to wstrętny zazdrośnik

Poza tym Tymek zrobił się tak ruchliwy ze bardzo trzeba na niego uważać. Co chwilę wspina się na parapety szafy itp. No i tez mamy kryzys snu i jedzenia Na noc jeszcze nie jest źle ale Tymek najchętniej juz nie spalby w dzień. Poza tym ładnie juz mówi, ostatnio wypisywalam co potrafi powiedzieć to wyszło ok 50 słów, wiadomo że cześć mniej zrozumiałych ale jednak jestem dumna A dziś widząc Julka któremu nalewalam wodę powiedział "Ja tez chce pic"

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Dzieki odliczam dni ale cholernie mi sie dłuży..

Ale fajnie ze chłopaki razem sie bawia. Czekam na to az Michas będzie sie bawił z młodszym bratem, a matka sobie odpocznie przypomnisz jaka jest dokladnie roznica miedzy chlopakami?

Masija przyjaciółka mnie oszukala i tak sie skonczyla nasza znajomość, teraz zalozyla mi konkurencje.. aa brak slow.