Dot.: Świątecznie u PM 2017, cz. 36
Po kolei, najpierw koniec poprzedniego wątku.
Cytat:
Napisane przez oljaa
Znowu widzę ten garniak i znowu nie mogę się nadziwić  niby wszystko dopięte na ostatni guzik - piękna suknia, dizajnerski bukiet, fajny fotograf i... młody, a raczej za duży garnitur na nim powieszony
Zapisz
|
dokładnie. Wyglada jakby młody kupował na szybko garniak. Może tak było? Może coś się stało z jego garniakiem. Może było jak z suknia siostry TZ ze baba od sukni zwinęła manatki z kasa i wyjechała za granice. No i moja przyszła szwagierka została bez sukni i kasy 
Cytat:
Napisane przez marta271
Chcialam zalatwic na wesele barmana, a on mnie pare razy olal mimo obietnic ze sie skontaktuje. I teraz nie wiem czy napisac jeszcze do niego czy dac sobie spokoj. Innego juz mi sie nie chce szukac.
|
Nie pisz do niego. Olej go tak jak on ciebie.
Cytat:
Napisane przez marta271
Ja zaczelam zamawiac w listopadzie  naszczescie kazdy sie okreslil co chce i do tego jeszcze dokupilam drobne upominki by mieli niespodzianke 
|
Ja już koncze kupowanie. Zostało mi kupic coś da siostrzenicy TZ i coś dla TZ.
Cytat:
Napisane przez Ewelinatir
Hej  Widziałam temat prezentów - my mamy już chyba wszystkie. Kupiliśmy jeden dla każdego...
Przyszły próbki. Wachamy się jeszcze nad 2 modelami. Mam nadzieję, że nie zmieni mi się koncepcja wszystkiego.. wstążka będzie beżowa. Taka jak ta leżąca luźno 
|
Wg mnie kwadratowe lepsze.
Wczoraj zamówiłam sobie prezent od TZ dla mnie pod choinkę bo zamówiłam sobie filmiki instruktażowe jak zrobić makijaże nagrane przez moja ulubiona Polska wizażystkę 
Nie wyspałam się dziś a dziś ten koszmarny pokaz 
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|