Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jesienne Mamy 2007 cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-03-11, 12:08   #971
eszeweria
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aneta80s Pokaż wiadomość
Eszeweria a ja marze o domu z podworkiem, to duzo lepsze niz bloki z sypami i od czasu do czasu pojawiajacymi sie karaluchami lazacymi od sasiadki srednio zadbanej
dom może jest i dobry jak masz blisko rodzinę i sporo pieniędzy, utrzymanie domu jest bardzo drogie, do tego mnóstwo pracy w ogrodzie by jakoś wszystko wyglądało - ja mieszkam na wsi daleko od szosy - wszedzie jest daleko do sklepu 4 km ale w nim nie ma pieluch, do lekarza 7 km, jestem więźniem tego domu, mamy jeden samochód, więc każdy mój wyjazd poza podwórko łączy się z wolnym czasem mojego męża, którego ma jak na lekarstwo bo pracuje - dlatego postanowiliśmy się wyprowadzić do mojego rodzinnego miasteczka - rodzina na miejscu i będziemy mieszkać w bloku - mam dośc rąbania drewna i noszenia go do domu - w domu wielki śmietnik, bo z drewna zawsze spadają jakieś wióry, wybieranie popiołu zapyla mi całe mieszkanie - uroki posiadania pieca i kominka bleeee, wiem co mówię

acha do tego spacery od jesieni do wiosny z dzieckiem odpadają, kółka grzęzną w błocie lub śniegu

Edytowane przez Rzabba
Czas edycji: 2008-03-11 o 12:11 Powód: post pod postem
eszeweria jest offline Zgłoś do moderatora