2008-03-11, 13:26
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: brzuch na wierzchu??
Cytat:
Napisane przez pushit
Lubię odkrywać, przy dobrym zestawieniu ciuchów absolutnie nie można tego porównać z wystającymi gaciami. Latem nie zamierzam się pocić i dusić tylko dlatego, że "w Polsce tak wypada". Ne  Pocą mi się najbardziej plecy i brzuch więc zawsze je odkrywam - dla wygody, przewiewu, głównie dla komfortu, ale i dlatego, że jest ładny. Nie wyobrażam sobie wiszącego na mnie mokrego jak gnój longa - że niby bardziej estetyczne? Co do 3-4 cm brzucha, to widać mi zawsze bo mam szerokie biodra i ciuszki zawsze podjeżdżają do góry. Oczywiście, że są stroje, miejsca i okazje, gdzie taki bebech jest po prostu faux pas, ale jest ich niewiele. Preferuję sportowy z racji trybu życia styl i choćby patrząc na ciuchy Nike, mnóstwo jest króciutkich topów(nie, żebym lubiła nosić na sobie wielką świecącą łyżwę).
Sprawa druga- bardzo, bardzo lubię patrzeć na zadbane piękne ciała latem więc podobnie jak faceci, ja też cieszę się kiedy dziewczyny je pokazują.
|
To nie jest kwestia estetyki tylko klasy. Stroj sie dostosowuje do okolicznosci i miejsca a nie tylko do temperatury. Skoro jest goraco to czemu nosisz bielizne, albo czemu nie paradujesz w samym staniku?
Sorry ale nawet najprzystojniejszy facet jak lezie Nowym Swiatem bez koszulki to nie wygalad fajnie - facet musi miec KLASE
Tez mam szerokie biodra, jestem dosc wysoka i jakos nic mi nie wystaje - po prostu trzeba dopierac stroj do swojej figury.
|
|
|