Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - brzuch na wierzchu??
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-03-11, 13:26   #10
Jeanette83
Zakorzenienie

Dot.: brzuch na wierzchu??

Cytat:
Napisane przez pushit Pokaż wiadomość
Lubię odkrywać, przy dobrym zestawieniu ciuchów absolutnie nie można tego porównać z wystającymi gaciami. Latem nie zamierzam się pocić i dusić tylko dlatego, że "w Polsce tak wypada". Ne Pocą mi się najbardziej plecy i brzuch więc zawsze je odkrywam - dla wygody, przewiewu, głównie dla komfortu, ale i dlatego, że jest ładny. Nie wyobrażam sobie wiszącego na mnie mokrego jak gnój longa - że niby bardziej estetyczne? Co do 3-4 cm brzucha, to widać mi zawsze bo mam szerokie biodra i ciuszki zawsze podjeżdżają do góry. Oczywiście, że są stroje, miejsca i okazje, gdzie taki bebech jest po prostu faux pas, ale jest ich niewiele. Preferuję sportowy z racji trybu życia styl i choćby patrząc na ciuchy Nike, mnóstwo jest króciutkich topów(nie, żebym lubiła nosić na sobie wielką świecącą łyżwę).

Sprawa druga- bardzo, bardzo lubię patrzeć na zadbane piękne ciała latem więc podobnie jak faceci, ja też cieszę się kiedy dziewczyny je pokazują.
To nie jest kwestia estetyki tylko klasy. Stroj sie dostosowuje do okolicznosci i miejsca a nie tylko do temperatury. Skoro jest goraco to czemu nosisz bielizne, albo czemu nie paradujesz w samym staniku?
Sorry ale nawet najprzystojniejszy facet jak lezie Nowym Swiatem bez koszulki to nie wygalad fajnie - facet musi miec KLASE
Tez mam szerokie biodra, jestem dosc wysoka i jakos nic mi nie wystaje - po prostu trzeba dopierac stroj do swojej figury.

Jeanette83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując