Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 50m koło cmentarza czy 100m na 4tym piętrze
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-12-16, 17:39   #7
Yenes
Rozeznanie

Dot.: 50m koło cmentarza czy 100m na 4tym piętrze

Cytat:
Napisane przez ffc16067 Pokaż wiadomość
Wiem że to 50m brzmi źle ale mimo metrażu mieszkanie jest bardzo ustawne, sa wielkie okna dające dużo światła, dużo bieli i luster. Optycznie wydaje sie sporo większe, każdy kto nas odwiedza pierwszy raz dziwi się że mimo małego metrażu na "papierze" jest tu sporo miejsca. Dlatego też dopiero teraz kiedy ma pojawić się kolejne dziecko my sami stwierdziliśmy że chyba będzie nam ciut za ciasno, wcześniej tego nie odczuwaliśmy.

Co do wad mieszkania teściów wiele rzeczy może wyjść dopiero później. Wypisałam tylko te których jestem w 100% pewna. To starszy blok, nie do końca wiadomo co z instalacjami, szczelnością dachu i ociepleniem. Wiemy natomiast że zarządca jest mało aktywny i jeśli pojawią się problemy to ciężko będzie wyegzekwować naprawy i szybką reakcję.
Ja bym się przeprowadziła

Plusy mieszkania teściów znacznie przewyzszają minusy! Co do 4 pietra to naprawde szybko sie przyzwyczaisz. Przez wiekszosc zycia mieszkalam na niskim 1 pietrze, potem przeprowadzilismy sie na 4 bez windy i szybko sie przestawilam.

Poza tym skoro w okolicy sa 3 parki to dzieci moga sie tam bawic Bralabym w ciemno
Yenes jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując