Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Akcja Samoakceptacja :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-03-11, 19:22   #83
ksh
Zakorzenienie

Dot.: Akcja Samoakceptacja :)

Cytat:
Napisane przez Hypnotic Eyes Pokaż wiadomość
agggunia - mam to samo Też zawsze przed zjedzeniem wydaje mi się, że jestem chudsza :P
iza - Mój kompleks jest ten sam, zawsze narzekam, że mam grube nogi i okropne i w ogóle fuuuj. Jeszcze przed ED siadałam na skraju krzesła odkąd pamiętam, żeby mi się uda nie rozklapły
p.s. Dzisiaj wreszcie udało mi się pogadać z chłopakiem który mi się podoba Trzymajcie za mnie kciuki
Trzymam, trzymam
Wiesz, z tymi udami to mam podobnie. Bardzo często uważam, żeby siadać tak, by się nie rozpłaszczały
Cytat:
Napisane przez iza_wiosenna Pokaż wiadomość
Trzymam i to mocno, Hypnotic!! Szczęściara z Ciebie, ja chyba nie jestem zdolna do miłości nie pamiętam już, kiedy ostatnio byłam zakochana, może to brak czasu,a może po prostu mój okropny charakter sprawiają, że faceci omijają mnie szerokim łukiem, a jak ten łuk czasem jest mniejszy, to jestem zbyt nieśmiała No, trudno.
(...)
ja Ci powiem, że to faceci często są tak nieśmiali, że dziewczynom nawet się to nie śniło Tylko nadrabiają miną
Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość
Miałam zdac relacje wiec zdaje Wczoraj za te wlosy dostalam tyle komplemetow ze hoho Jutro tez prostuje Nawet chlopak (ten ktoey mi sie podoba) powiedzial ze wygladam slicznie

Hypnotic Eyes: 3mam kciuki mocno Widze ze na wiosne wizazanki sie zakochuja

iza_wiosenna: Iza moze to przez Twoja niesmiałosc ? Ja tez bylam niesmiała ale odkad to zmienilam wiele chlopakow zagaduje do mnie i wogole jest cool Czuje sie o wiele lepiej niz jako szara myszka.

CO do zjedzenia czegos kalorycznego to spoko tez tak mam ze przegladam sie w lusztrze i patrze gdzie utylam choc dzis mi to juz nie doskwierało Ogolnie jest cool z maja samoakceptacja.
Dzis stwierdzilam po raz 1 raz ze mam ladne i chude ! nogi . Wiem ze w samouwielbienie nie moge wpasc ale samoakceptacja to bardzo dobrze wplywa na nas i na nasze humory.
O, widzisz To nie dziwne, że humor dopisuje, skoro wybranek serca Cię skomplementował

W ogóle to jest strasznie miłe, gdy mężczyźni prawią komplementy, prawda? Szczególnie na temat wyglądu, bo przecież zwykle oni nie dostrzegają w nas żadnych zmian
Ja jakoś tak szczególnie cenię sobie miłe słowa, bo rzadko zdarza mi się słyszeć pochwały od facetów - i w tym wypadku uważam, ze to tylko i wyłącznie ICH wina!
e veux seulement oublier
Et puis je fume

ksh jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując