2016-12-16, 23:17
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Skarby swe tulimy, skoków się nie boimy! Lipcówki 2016 część I
Cytat:
Napisane przez _Inka__
Ja też jutro swojego małego mężczyznę przedstawię
Margosia- ale pięknie Damianek już siedzi, na kłodę nie wygląda  Wiktorek to też leniuch, nie chce się sam przewracać, ale nie siedzi jeszcze
Marie- ten uśmiech jest rozbrajający
Do nas chyba zawitał skok bo maruda się w dzień co chwilę uruchamia. Bywają chwile gdy nic nie pasuje- mata jest zła, zabawki są złe i nawet rączki denerwują. Dzisiaj zaczęliśmy dzień o 4.50. Liczę na lepszą nockę dzisiaj. I szybki powrót mojego wesołego, spokojnego dziecka
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Cytat:
Napisane przez reniferek01
O rany jakie słodziaki 😍
Damian chyba troche zdziwiony że siedzi 😂
Jutro i ja pokażę mojego Skarba[emoji14]
Marie duzo zdrowka dla malucha!
|
Czekamy 
Cytat:
Napisane przez Marie Madeleine
Jak już dzieciak je to podawanie produktów które zawierają dużo żelaza . Czerwonej papryki , polędwicy wołowej , jaj , jarmużu .
Już wiem co biedna ma matka ze mną przeżywała jak nie jadłam [emoji16] karma jest suką [emoji23]
|
Hahaha ja moim powtarzam, ze jak beda miec lat nascie to bede im o 4nad ranem mowic "no juz jest jasno... Otworz to oko... Juz jasno" haha
Cytat:
Napisane przez nestle301
Trzeba przyznać, że przystojniaki nam rosną
Ja się już nie mogę doczekać kiedy będę mogła mu zakładać koszule takie eleganckie  Łudzę się, że będzie je lubił 
|
Tak do 2lat mozesz go ubierac [emoji14] potem bedzie mial wlasny gust haha
A co u Twoich dziewczyn kroluje? W sensie bajki:p
Cytat:
Tylko jedna dziewczynka tu jest prawda ?
Podaje się syrop z żelazem 2-3 miesięcy plus dieta dla starszych dzieci . Nie mam pojęcia . Głodny nie jest bo nie chce więcej. Dla mnie karmienie piersią jest bardzo ważne i jeśli to nie wyjdzie nam do roku to będzie mi z tym źle pomimo , że wszyscy mi bliscy karmili mm a dzieci są szczęśliwe i zdrowe .
|
Tak. Majeczka [emoji14]
Ale Kosia nas regularnie zdradza z fb [emoji14]
Cytat:
|
Na czerwcowkach tez sa takie drobinki 
Moje Dziecie za ok 3h skonczy 5miesiecy )))
Wysłane z mojego HUAWEI Y560-L01 przy użyciu Tapatalka
---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:22 ----------
Lazurowa hop hop
Goba where are you? 
Wysłane z mojego HUAWEI Y560-L01 przy użyciu Tapatalka
|
|
|