2016-12-18, 19:31
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Bol piersi przed okresem- moge bez zabezpieczenia?
[1=b872d78680f891d873273d3 1baaf276c9d6e57ec_6594a44 f1cc14;68752836]Są metody które mogłyby Ci pomóc - obserwacja śluzu, mierzenie temperatury. Poszukaj na forum seks.[/QUOTE]
No wlasnie z tym sluzem to u mnie nie da rady tak.... nie umiem go rozpoznac, ginekolog mi mowila jak, ale ja u siebie widze to jakby inaczej...:/
A co do temperatury- mam problemy z krazeniem wiec caly czas mam za niska, al w domu czesto jest bardzo goraco (zwolennicy goraca) wiec czasem jestem rozpalona.
Ale nie rizumiem tych podsmiec h u j kow wyzej.... skoro wiem ze jak juz bolą mnie cycki i bede mila okres za jakis tydzien to naprawde mimo to teraz moglabym byc plodna? Zamiast wysmiewac moglybyscie doradzic, po to jest to forum. Moze ja cos zle rozumiem- wyprowadzcie mnie z bledu, ale moze to wy sie mylicie?! Dni plodne ma sie po okresie, chyba ze cykl jest za krotki- u mnie nigdy nie jest krotki. Jesli jest pewnosc ze okres bede kiala mniej wiecej za tydzien to czemu teraz nie sprobowac bez zabezpieczenia? Przeciez kobieta nie jest plodna 100% czasu.....
---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ----------
Cytat:
Napisane przez Candy_lips
Prezerwatyw tez nie mozesz uzywac? To co robicie jest ryzykowne zwlaszcza, ze okres masz nieregularnie.
|
Prezerwatyw nie moze moj TZ- opada mu zreszta gumki to sa dla jednorazowej przygody a nie na stale. Seks przerywany od poltora roku stosujemy z powodzeniem, podobnie moi rodzice. Moj TZ zawsZe wyciaga w czas a w miedzy czasie nic mu nie wyplywa dodatkowo.....
|
|
|