2008-03-12, 11:18
|
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 4 pkt / 100% pozyt.
|
Wymienię perfumy: Amor Amor Sunshine, Chupa-Chups, róż Revlon, rozświetlacz Chanel...
na taki kolor dokładki
na taki nieaktualne
Wymienię:
- Amor Amor Sunshine, ok. 90 ml, mogę też zrobic odlewkę. Aha dowiedziałam się właśnie że mogą nie byc 100 % oryginalne. Są śliczne i dosyc trwałe, ale leciutko różnią się sprężynką więc piszę żeby nie było zbędnych pretensji. Będę próbowac do tego dojśc.
- Chupa - Chups Sensual Heaven 75 ml, psiknięte może z 2-3 razy
- róż Revlon Love That Pink 13, mało używany, widoczny na zdjęciach, z których to pierwsze najlepiej oddaje jego kolor ( no..jest może leciutko jaśniejszy ) a 2 pozostałe pokazują opakowanie i znikowe zużycie 
- rozświetlacz Chanel Ruban Perle Sunlight ( zużycie widoczne na zdjęciu ) - leci do Mary_Q
- pomadka Loreal Star Secrets Aishwarya Beige 708 ( zużycie widoczne na zdjęciu, oczywiście mogę ją "przyciąc" )
- Błyszczyk Watershine Gloss Diamonds w odcieniu 505 Rose Petal. Użyty kilka razy, śliczny ale to niestety nie mój kolor 
- Pomadka Avon Glossy Berry, niemal nowa. Ma cuudowny zapach i ślicznie błyszczy ale jak wyżej - kolor nietrafiony.
Próbki:
- Nivea body Wygładzające Mleczko do suchej skóry, 4 ml
- Nivea body Pielęgnujące Mleczko do bardzo suchej skóry, 5 ml
- 2 x Timotei Sensations do włosów farbowanych, po 10 ml
Szukam tego co związane z j. niemieckim , gazetami w tym języku, słownikami, książkami, podręcznikami... dobrych, profesjonalnych kosmetykłw do włosów, podkładów w kompakcie, beżowych pomadek, błyszczyków 
Nie szukam:
- biżuterii
- ciuchów
- innych perfum niż wyżej wymienione Miss Dior Cherie
Czas edycji: 2017-06-19 o 16:16
|
|
|