Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ciuchowy biznes - pytanko :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-12-19, 07:56   #3
foxy123
Zakorzenienie

Dot.: Ciuchowy biznes - pytanko :)

Lily Marlene - tak, to ochydne podroby - racja moze w glupi sposob to napisalam, ogolem powiem o co mi chodzi ( a czego nie napisalam w pierwszym poscie ).

Chcialabym zalozyc sklep na fejsie ( polscy producenci plus moda wloska ) ..czytam juz wszedzie ( ale malo jest porad :/) jak wyglada sprawa z dzialalnoscia tego typu.. jedna dzialalnosc juz prowadze i wlasnie umowilam sie z ksiegowym na jutro,aby wiedziec wszystko jak trzeba ,,, zastanawialam sie jednak ( nawiazujac do owych sklepow z podrobami ) ktore maja po 30tys like, czy one maja zarejestrowane dzialalnosci skoro sprzedaja podroby ?

Nie grzeje mnie to ani nie ziebi, kazdy dziala z wlasnym sumieniem, ale wiadomo,ze na start kazdy chialby zrobic tak aby jakos pewne sprawy obejsc.. dla mnie chore jest,ze majac prace +dzialalnosc ( tylko skladka zus ) to chcac zalozyc kolejna - placi sie kolejny zus

Mam dobra,stala prace, ale stres nabawil mnie choroby ( wizyty u onkologa i psychiatry ) ... wiec co z tego,ze dobrze zarabiam, jesli odbija sie to mocno na wazniejszych sprawach