Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - essence
Wątek: essence
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-03-12, 17:39   #222
olinkaaa
Zadomowienie

Dot.: essence

Cytat:
Napisane przez lea88 Pokaż wiadomość
Wyprobowalam dzis korektor w olowku- jest swietny. Ciesze sie ze nie wydalam ponad 2 razy tyle na korektor w plynie Maybelline'a. Doskonale maskuje wszelkie przebarwienai i pryszcze i trzyma sie na twarzy caly dzien, w przeciwinstwie do Maybelline'a czy Colorstay. Nastepnym razem chyba tylko wybiore ten ciemniejszy odcien Jestem mega zadowolona. Mam nadzieje, ze bedzie sie dobrze temperowac :P
bardzo proszę o foto tych kosmetyków
Cytat:
Napisane przez pasywno-agresywna Pokaż wiadomość
Dziś skuszona lekturą tego wątku kupiłam cień beżowy z serii Asia i rozświetlający puder. Są PIĘKNE. Puder jest chłodny, mocno błyszczy. Jest mięciutki. Łatwo go nałożyć. Cień pięknie błyszczy, nie jest to tylko wierzchnia warstwa.
Obejrzałam też pozoostałe kosmetyki z tej kolekcji. Granatowy cień jest piękny. Nie skusił mnie, bo mam prawie identyczny z Astora. Żółty cień ma taki cytrynowy odcień, jest bez drobinek. Zielony jest piękna oliwką. Błyszczyk został jeden, ten wściekle różowy.
A kredki wcale nie są super długie. Mają taki długi plastikowy szpic, imitujący szpilkę do włosów. Sama kredka jest przeciętnej długości. Mają ładne, nasycone kolorki i są w miarę miękkie. No i ich cena (coś około 6 zł) jest zachęcająca.
Jak wyżej

"Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem,

ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem"
G.G. Marquez

olinkaaa jest offline Zgłoś do moderatora