Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kiedy on wszystko popsuł. Co robić?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-12-20, 10:52   #5
babyimtorn
Raczkowanie

Dot.: Kiedy on wszysko popsuł. Co robić?

'to nie zdrada tylko flirt'- cóż, facet ci mówi, że cię kocha i stara się żyć normalnie, a w międzyczasie pisze takie wyznania innej dziewczynie. Dla mnie to już jest zdrada... emocjonalna.
Szczerze mówiąc nie wiem, co ty chcesz tu jeszcze ratować?
generalnie jestem za tym, żeby zawsze walczyć, ale w tej sytuacji bym sobie odpuściła. facet nie jest fair wobec ciebie, mówi ci wprost, że nie kocha cię tak jak powinien, a ty się zastanawiasz czy dalej z nim być? myslisz, że nagle pokocha cię tak jak powinien? jakoś za bardzo się nie starał, skoro na boku bajerował inną i chciał ją tulić
miałabym trochę godności na twoim miejscu i odeszła. facet cię nie kocha, powiedział ci to, a później udowodnił. co jeszcze ma zrobić?

---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ----------

[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;6880438 6]Na razie Ty nie rób nic, niech opadną te pierwsze emocje.
On za to ma dużo do 'roboty', od niego zależy czy ten związek przetrwa. Od tego jak teraz się zachowa, po tym wszystkim. Ale musisz się liczyć z rozstaniem.

Życzę siły.[/QUOTE]

od niego zależy czy ten związek przetrwa? to teraz autorka ma czekać na decyzje jaśnie pana i się do niej dostosować? no bez jaj
babyimtorn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując