Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Podkład Revlon Colorstay (w słoiczku) czy Colorstay Natural (z pompką) jutro chce kupić i nie wiem który- POMÓŻCIE
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2004-11-25, 13:06   #1
Nora
Raczkowanie

Podkład Revlon Colorstay (w słoiczku) czy Colorstay Natural (z pompką) jutro chce kupić i nie wiem który- POMÓŻCIE

Właśnie! Waham się. Mam cerę mieszaną która ma tendencje do błyszczenia sie. Nie wiem czy ta wersja podkładu Colorstay w słoiczku nie jest za ciężka tzn. taka ze zle sie rozprowadza i czuć jakby się miało cement na buzi? Boje sie tez ze moze zatykac pory (a ja mam z tym problemy niestety) Znowu co do Colorstay Natural obawiam się że nie bedzie krył (bo juz spotkałam sie z podkładami które nic nie kryły -a ja się pytam po co w ogóle taki podkład co nic nie kryje???)Nie chodzi mi o efekt super krycia (chociaz taki lubie bo wtedy buzka wygląda super) ale o coś takiego jak daje np. L'oreal True Match (świetny tylko sie swiece strasznie po nim) albo Bourjois Plus que Parfait albo L'oreal Ideal Balance I co mam jutro zrobić??? Który wybrac????
Nora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując