Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosomaniaczki :D
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-03-13, 09:48   #2008
virka
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki :D

Cytat:
Napisane przez madziunia80 Pokaż wiadomość
Strasznie wieje we Wrocławiu dzisiaj, normalnie dłuższe dreptanie na otwartym terenie może skutkować urwaniem głowy wraz z włosami, czego ja jako włosomaniaczka wolałabym uniknąć. W związku z powyższym ograniczam wyjścia dzisiaj do Dom-Praca-Dom. Amen

U mnie też wieje, a mam parę załatwień, więc muszę z wiatrem, albo pod wietr, zależy z której strony zawieje

Cytat:
Napisane przez madziunia80 Pokaż wiadomość
O w mordkę jeża Szok, jakie długaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaśne. Powinnaś dostać baty za to ociąganie się ze zdjęciem.
Dziękuję , już parę batów wczoraj zerwałam od włosomaniaczek
A jak miały masową migrację, to miały iść na ścięcie...Ale, że jako bez nich czułabym się jak bez ręki, tak jeszcze je mam, choć nie prezentują się ilościowo imponująco...

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Na początku byłam pewna, że są czarne (chyba pod wpływem Twojego wcześniejszego avatarka) Potem jak coś wspomniałaś o szamponie do włosów blond koncepcja się zmieniła Widziałam Cię jako platynową blondynkę z kręconymi, a ostatecznie falowanymi włosami (na pewno nie prostymi) Wyobraźnia działa

No to masz wyobraźnię Zawsze pisałam, że mam proste, a chciałam mieć kręcone

Cytat:
Zapewne oglądanie się za Tobą przybiera formę subtelnego spoglądania w Twoim kierunku, niezbyt nachalnego - tak, że masz wrażenie, że to nie patrzą na Ciebie a na to co jest za Tobą (znaczy ciągnące się za Tobą Twoje włosy)

No być może, wszak oczu z tyłu głowy nie mam, ale zazwyczaj "czuje się" niewinne ukradkowe spojrzenia , ja nie czuję, bo uwierzcie, że poza długością, nie mają w sobie nic co mogłoby przyciągać uwagę, nie mają "tego czegoś" Ale i tak czuję się z nimi emocjonalnie związana
Cytat:
Nie wierze żeby nitk nie zwrócił uwagi na takie włosy na ulicy

Może jakiś przypadek się tam w życiu zdarzył
Pamiętam tylko jak byłam farbować włosy u fryzjera przed ślubem, to każdy kto przechodził obok mnie pytał "Chyba nie zamierza Pani ściąć tych pięknych włosów??", no tak, 6 lat temu, to może były piękne

Cytat:
Prosze o kciuki dzisiaj. Idę na rozmowe i zaraz mnie stres zje
Trzymam najmocniej jak potrafię
Tylko nie wiem czym ja będę teraz pisała na klawiaturze...może nosem

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
haha,wczoraj zachwalałam kuzynce szampon Barwy, ten z czarna rzepa. właśnie dzownila do mnie z pytaniem "jakiej firmy miał byc ten szampon rzepakowy?"

Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość
jezzuuuu, ty naprawde grzeszysz... przesadna skromnoscia
To może nawet nie tyle jest skromność, co przesadna samokrytyka, która dotyczy każdego kawałka mojej osoby

virka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując