2008-03-13, 09:48
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D
Cytat:
Napisane przez madziunia80
|

U mnie też wieje, a mam parę załatwień, więc muszę z wiatrem, albo pod wietr, zależy z której strony zawieje 
Cytat:
Napisane przez madziunia80
O w mordkę jeża  Szok, jakie długaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaśne. Powinnaś dostać baty za to ociąganie się ze zdjęciem.
|
Dziękuję , już parę batów wczoraj zerwałam od włosomaniaczek 
A jak miały masową migrację, to miały iść na ścięcie...Ale, że jako bez nich czułabym się jak bez ręki, tak jeszcze je mam, choć nie prezentują się ilościowo imponująco...
No to masz wyobraźnię Zawsze pisałam, że mam proste, a chciałam mieć kręcone 
No być może, wszak oczu z tyłu głowy nie mam, ale zazwyczaj "czuje się" niewinne ukradkowe spojrzenia , ja nie czuję, bo uwierzcie, że poza długością, nie mają w sobie nic co mogłoby przyciągać uwagę, nie mają "tego czegoś" Ale i tak czuję się z nimi emocjonalnie związana 
Cytat:
Napisane przez Milka19
Nie wierze żeby nitk nie zwrócił uwagi na takie włosy na ulicy
|
Może jakiś przypadek się tam w życiu zdarzył
Pamiętam tylko jak byłam farbować włosy u fryzjera przed ślubem, to każdy kto przechodził obok mnie pytał "Chyba nie zamierza Pani ściąć tych pięknych włosów??", no tak, 6 lat temu, to może były piękne 
Cytat:
Napisane przez Milka19
Prosze o kciuki dzisiaj. Idę na rozmowe i zaraz mnie stres zje
|
Trzymam najmocniej jak potrafię 
Tylko nie wiem czym ja będę teraz pisała na klawiaturze...może nosem 
Cytat:
Napisane przez 19agusia91
haha,wczoraj zachwalałam kuzynce szampon Barwy, ten z czarna rzepa. właśnie dzownila do mnie z pytaniem "jakiej firmy miał byc ten szampon rzepakowy?" 
|

Cytat:
Napisane przez blonndee
jezzuuuu, ty naprawde grzeszysz... przesadna skromnoscia ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
|
To może nawet nie tyle jest skromność, co przesadna samokrytyka, która dotyczy każdego kawałka mojej osoby
|
|
|