2016-12-21, 21:48
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 3
Dziękuję za odpowiedzi 
Cytat:
Napisane przez Lena_Marlena
Ahh hemoroidy, mnie chyba też trochę mecza. Tzn niby jest ok ale od czasu do czasu zaczynają bolec. Moze tez powinnam to wyleczyć.?
|
Ja mam już od lat ale nigdy nie były na tyle dokuczliwe żebym musiała coś stosować. Teraz akurat mnie dopadło.
Jak będzie to wracać to pójdę do lekarza, może przepisze coś na receptę 
Cytat:
Napisane przez zebrah
Lepiej zdecydowanie. Skóra bardziej jednolita, pory zmniejszone, mniej czerwona i do tego przebarwienia w większości zniknęły, a te największe zbledły. Myślę, że zrobię jeszcze 1-2 zabiegi.
Śliweczka, to polecam się filtrować 50tką od wiosny do jesieni, bo przebarwienia lubią się nasilać nawet bez opalania- wystarczy mała ekspozycja na słońce. Ekspertki wizażowe to się filtrują i zimą. Ja płacę 100zł za zabieg (peeling, potem laser i wyciszająca maska). Do tego stosuję krem z kwasem migdałowym 5% co drugi dzień i krem z rokitnikiem. Kosmetyczka poleciła mi też wdrożyć krem z retinolem tak co któryś dzień.
Lena- po przerwie z ciążą i kp to się samym zapachem piwa upijesz 
|
Myślałam, że to droższe. Chyba że masz jakąś specjalną cenę.
Muszę zapisać sobie te zalecenia i kupić co trzeba 
Ignaś już miał 3 pobudki. Dopóki leżę obok jest ok. W ogóle dzisiaj na przedpołudnowej drzemce chciałam jak zawsze go odessać i iść coś zrobić ale się nie dało. Co mu cyca z buzi wytargałam to się budził. Dopiero chyba po 20 minutach i za piątym razem się udało.
Upiekłam dzisiaj duuużo ciasteczek. Jutro będę je przekładać marmoladą
I jeszcze przyszły mi piórka do zrobienia choinki. Oj, za dużo tego wszystkiego 
Zmykam spać. Dobrej nocy wszystkim!
|
|
|