2016-12-23, 12:20
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Bezdzietne z wyboru / nie chcę mieć dzieci cz. IV
Cytat:
Napisane przez Andz126p
I dobrze. Boże. Ja tez bym odmówiła. Musialabym zarabiać 10k miesięcznie by dzieci w mojej rodzinie trzymać na tzw poziomie 😖😖😖😖😖
|
Całkowicie nie żałuje mojej odmowy, a wręcz się cieszę, że tak zrobiłam. Po tym co usłyszałam na swój temat .... w sumie juz nie pierwszy raz matka tego dziecka mi obrypała d...pe - jeszcze trochę karma będzie zbierać swoje żniwo 
Po głębszym zastanowieniu z moim TŻ doszliśmy do wniosku, że byłam wyborem tylko i wyłączenie ze względu na pieniądze. Niestety nie chce być osobą od robienia prezentów . I tak jak mówisz, dużo osób myśli, że chrzestny to śpi na kasie i będzie tylko sypał do kabzy chrześniakowi...
---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------
Cytat:
Napisane przez _Tinkerbell
Ale nie chodzi o żadne pierścionki i inne takie. Po prostu są ludzie którzy tego chcą - i to jest ok, i są ludzie którzy tego nie chcą - i to też jest ok. Okropne jest takie ocenianie. Zupełnie jakby ktoś ci powiedział, że nie masz ślubu, bo facetowi żal kasy na piździonek albo że Cię nie kocha, i czeka z oświadczynami na "lepsza". No przecież to chamskie po prostu.
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
|
Już się spotkałam sama z takim stwierdzeniem u siebie. Jesteśmy ze sobą 5 lat, mieszkamy razem i co niektórych ból d..pki ściska, że nie mamy ślubu. Fakt faktem zaręczyny niedługo, gdyż byliśmy wybierać wspólnie pierścionek. Wszakże robimy to w tajemnicy, gdyż chce widzieć miny tych wszystkich, którzy byli wobec nas "chamscy".
|
|
|