2008-03-13, 17:19
|
|
BAN stały
|
Dot.: Włosomaniaczki :D
Cytat:
Napisane przez madziunia80
Serio?? Jeszcze się nie spotkałam, żeby ktoś zwykłą kawę przez słomkę pił  Nie wyobrażam sobie pić gorący napój przez słomkę  Ale jeszcze bardziej sobie nie wyobrażam picia zimnej kawy brrrrrrrrrr
|
Zimna fuj......ale uwielbiam kawę z mlekiem i latte z syropem waniliowym.
Wiesz uroda to pojecie wzgledne i moze ona sie sobie podoba 
Cytat:
Napisane przez Jolie2601
E no ja to chyba jestem 100lat za murzynami. Nie wiem jakie Wy macie zdanie, ale dla mnie jako kobiety coś takiego jest uwłaczajace. Ładna dziewczyna a tak się poniża. Może lepie by było dla niej jakby zaczeła czytać książki (patrz opis tej dziewczyny) a nie wdzięczyć do aparatu......
|
To jak wygląda nie oznacza że jest głupia, stereotypowo myślimy że np dziewczyna o typie lalki barbie jest głupia a to nie prawda, znam duzo takich dziewczyn i sa świetne we wszystkim co robią. Co innego jak np taka wysolariowana skwarka nie robi nic innego oprócz piłowania tipsów i nie zna sie na niczym i uważa że jest super. Nie ma nic a ni do solarium ani tipsów, ale wszystko powinno mieć umiar.
Kupiłam sobie butki dzisiaj i sie pochwalę (kupiłam tez spodnie, czarne rurki i dzinsy niebieski z prosta nagawką, btw to moje pierwsze rurki)
|
|
|