Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosomaniaczki :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-03-13, 17:19   #2103
Zuziunia
BAN stały

Dot.: Włosomaniaczki :D

Cytat:
Napisane przez madziunia80 Pokaż wiadomość
Serio?? Jeszcze się nie spotkałam, żeby ktoś zwykłą kawę przez słomkę pił Nie wyobrażam sobie pić gorący napój przez słomkę Ale jeszcze bardziej sobie nie wyobrażam picia zimnej kawy brrrrrrrrrr
Zimna fuj......ale uwielbiam kawę z mlekiem i latte z syropem waniliowym.

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
My na pewno nie doniesiemy

Oj szkoda dziewczyny... Na pewno w naturalnym odcienu cery i naturalnym kolorze włosów wyglądała by dużo lepiej. Ciekawe dlaczego takie osoby tego nie potrafią dostrzec i tak się na własne życzenie krzywdzą
Wiesz uroda to pojecie wzgledne i moze ona sie sobie podoba

Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
E no ja to chyba jestem 100lat za murzynami. Nie wiem jakie Wy macie zdanie, ale dla mnie jako kobiety coś takiego jest uwłaczajace. Ładna dziewczyna a tak się poniża. Może lepie by było dla niej jakby zaczeła czytać książki (patrz opis tej dziewczyny) a nie wdzięczyć do aparatu......
To jak wygląda nie oznacza że jest głupia, stereotypowo myślimy że np dziewczyna o typie lalki barbie jest głupia a to nie prawda, znam duzo takich dziewczyn i sa świetne we wszystkim co robią. Co innego jak np taka wysolariowana skwarka nie robi nic innego oprócz piłowania tipsów i nie zna sie na niczym i uważa że jest super. Nie ma nic a ni do solarium ani tipsów, ale wszystko powinno mieć umiar.

Kupiłam sobie butki dzisiaj i sie pochwalę (kupiłam tez spodnie, czarne rurki i dzinsy niebieski z prosta nagawką, btw to moje pierwsze rurki)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2.JPG (62,7 KB, 14 załadowań)
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując