Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie czerwcowe 2015! :) część 13.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-12-23, 14:54   #1600
sylwka321
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) część 13.

Cytat:
Napisane przez fartuch Pokaż wiadomość
Tz naprawil piekarnik. Chociaz raz z niego jakis pozytek..

Swieta uratowaneee!!

Cytat:
Napisane przez industria Pokaż wiadomość
Jeeeeju pozazdroscic takiego porodu gratuluje synka! [emoji7][emoji8][emoji173]

Cos mi sie dzieje z ryjem, musze kupic jakies apteczne kosmetyki bo zaraz mi twarz popeka.....mam tak sucha i wrazliwą ze kazdy tonik mnie pali ogniem, dzis myslałam ze pod makijazem mam juz pekniecia. Dramat nasmarowalam sie na noc goski niveją sos, swiece aie jak psu jajca ale moze mi troche zlagodzi i natlusci ten moj pysk.....

A z pozytywow to chcialam sie pochwalić ze schudlam 4 kilo jeszcze 6 i bedzie ladnie

Huhu jeszcze trochę i będziesz wywlokaaaa

Cytat:
Napisane przez Aika213 Pokaż wiadomość
Policja przyjeżdża za każdym razem jak sa ale nie mogą ich usunąć bo oni maja prawo tam protestować.
Policja mówi ze nie mogą wrzucać zdjeć ludzi ale oni wrzucaja i policja nic z tym nie robi.
Ogólnie jest to jedna wielka propaganda. Dowiedzieliśmy sie ze sa oni opłacani przez wegańska organizacje zeby werbowac ludzi. Wypisują takie bzdury na tym Facebooku ale robią to w taki sposób ze jakbym tu nie pracowała to sama bym w to uwierzyła. To, ze przychodzą w święta to kolejna ich zagrywka.
Ogólnie jesteśmy mordercami którzy nie powinni chodzić po tej ziemi i spalimy sie w piekle.

---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ----------

A farmerzy to gwałciciele bo zapładniają sztucznie krowy zeby produkowały mleko. Rzucają sie im pod ciężarówki a potem wrzucają na fb ze chcieli ich rozjechać.

Cytat:
Napisane przez Aika213 Pokaż wiadomość
Gratuluje! Tak to można rodzic

Brawo!

Jeszcze 2 dni pracy i 4 dni wolnego jupi

Weganie nie ospuszczaja jednak. Ostatnio jeden wlazł na drzewo i zrobił mi zdjecie, idealne zbliżenie na twarz i wrzucili na stronę. I sie zaczelo ze jestem cipa i takie tam.
Moja firma interweniowała, moj Tz tez do nich napisał i w końcu usunęli.
Przychodzą w pierwszy dzien świat tylko nie wiem po co jak nikogo nie bedzie od 8:00-20:00

Omg.... co za po☠☠☠ki z nich. Współczuje

Cytat:
Napisane przez k a j a Pokaż wiadomość
Tz wczoraj wrócił o 4 rano z wigili.. Jak go przed chwila budziłam był jeszcze tak napruty.
Załatwił mnie w chuj.. Samochodu mojego mi nie naprawił, a jego samochód jest 20km stąd! [emoji879][emoji879][emoji879][emoji879]a za[emoji879][emoji879][emoji879]iście, na plecach będę robić zakupy :/

Japrd ale bym się wkurzyła

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
Domi ma płaskiego jaska, zamawiałam kiedyś na allegro, ale średnie są. Starszy ma tak samo płaską, ale większą, 40x60 i jest super, wiele razy prana, nie zbija się, a te małe kijowe po praniu. Czasem śpią na naszych jak wędrują w nocy, ale z założenia albo na tych płaskich, albo wcale jak wyladuja obok.

Byłyśmy u neuro, dalej chcą Domi na oddział kłaść na badania :-( :-( :-( Myślałam że jak już zaczęła chodzić to nas ominie...

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

W sumie badania nie zaszkodzą, szkoda tylko ze zestresuja małą

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
sylwka321 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując