Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czerwcowe mamusie 2017 cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-12-23, 16:11   #3490
vanessa1781
Zakorzenienie

Dot.: Czerwcowe mamusie 2017 cz.II

Cytat:
Napisane przez VelaLuca Pokaż wiadomość
Brawo Ty!

Jutro na Wigilii i tak będzie armagedon bo będą dwa duże psy więc nas czeka sprzątanie raczej po Wigili
Dzisiaj spróbuję poodkurzac tylko i tyle. Nie mam zamiaru się przemęczac. Ch. Pani Domu rządzi

Ciesze się że czujesz się dziś lepiej
Niestety mnie coś nie chce przejść dzisiaj. Leżę już od 2 godzin j nic. Wezmę No-Spe bo coraz bardziej mnie ten brzuch boli.

Tak miałam mocz badany w tamtym tygodniu. I dodatkowo zrobiony posiew. Bakterii nie ma ale wyszła jakaś grzybica. Pokazałam to lekarzowi zadzwonił że wyniki są dobre i widzimy się na wizycie. Nie wiem czy nie zauważył czy co? We wtorek się dowiem wszystkiego.

---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ----------

Nie ma problemu tylko szybko tego kuriera wyslijcie bo połowa już zjedzona. Oby do jutra coś zostało

Vanessa czyli w sumie dobre wieści. Najważniejsze że będziesz mogła poswietowac przy stole z rodziną!
A po świętach no cóż. Jak mus to mus.
Ale nie masz nakazu całkowitego leżenia?

Jej i te ruchy Zazdroszczę i też chcę!
Póki ciąża jeszcze mała to nie ma takiego nacisku na szyjke ale ż z dnia na dzień dzidzia będzie coraz większą więc będzie coraz gorzej.

A Ty łykaj magnez jak masz i no spe na to twardnienie brzucha. Magnezu w ciąży naprawdę potrzeba sporo więc łykaj bez obaw.

---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ----------

Cytat:
Napisane przez maajjaa88 Pokaż wiadomość
Teraz siadalam i znowu kamien

Vanesska ale ciagle jest napiety,nie puszcza na chwile? U mnie pyszczalo i znowu sie napinal, tak z przerwami. A no spe wzielas 40 czy 80 mg? Ja bralam ta silniejsza. Oszczedzaj sie przez swieta a wrazie co jedz do szpitala na kontrol.
Fajtycznie pisalas o tym posiewie, wybacz nie pamietalam. Moze uznal, ze grzybica nie jest grozna?
To chyba do Velci miało byc
vanessa1781 jest offline Zgłoś do moderatora