2008-03-13, 17:52
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: domowe krawcowe :-)
Cytat:
Napisane przez Borowka111
Mam pytanie czy któraś z was mogłaby uszyć stroje dla dzieci (w Krakowie) jak na http://www.strojedladzieci.pl/ a dokładnie może wkleję model  Jeśli tak proszę o kontakt!

|
Witam,
szycie strojów karnawałowych na pewno sprawia ogromną frajdę.Ja też sama szyłam dla kilkuletniego syna,i to była super fajna przygoda,zwłaszcza kiedy widać było zamierzone efekty.Te stroje na zdjęciach widzę,że są przemyślane zarówno kolorystycznie jak i z doborem tkaniny.Aż miło popatrzeć.ALe wracając do Twojego pytania,to przedewszystkim zauważyłam wiele różnych wykończeń tych wyrobów,chodzi mi o lamówki,aplikacje,dwuigłó wki itp.Ja posiadam tylko overlock i stębnówkę i wierz mi czasami mam dość,bo ustawić te maszyny trzeba mieć anielską cierpliwość.Do tego pochodzę z centralnej Polski,a więc dzieli nas kilaset km.Do tego ja pracuje,i z czasem jest u mnie bardzo krucho,a wspominasz o uszyciu kilku wzorow.Duzo czasu zajeloby mi zrobienie formy i dobranie odpowiednich kolorow i tkanin,a Tobie zalezy na pewno na czasie.Bardzo dziekuje za zainteresowanie moja osoba,i ciesze sie,ze sa takie osoby jak Ty,ktore pragna odrobinke pomoc w realizowaniu marzen by stac sie chociaz na chwilke inna osoba.
pozdrawiam
Mimanka
|
|
|