2005-09-07, 22:04
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: zespół downa
Cytat:
Napisane przez daisydee
Tak o to właśnie mi chodzi od samego początku, tylko może źle to ujęłam i napisałam o kilka słów za dużo i to w złej formie.
Absolutnie nie chcę oceniac Lotty, jej kwalifikacji itp, bardzo drażni mnie jednak to, że atakuje mnie cały czas wyciągając powierzchowne wnioski. Co do starzu pracy, to również masz rację- młodszy i "swieży " nauczyciel niejednokrotnie jedst o wiele bardziej warto sciowy niż ktoś z nawet 40 letnią praktyką.
Przechodząc do dalszej częsci twojej wypowiedzi, to owszem - doskonale wiem jakie jest zadanie pedagoga specjalnego. Absolutnie ani ja ani moja mama nie należymy od osób wypalonych, a wręcz przeciwnie- nic nie sprawia mi tak wielkiej przyjemności jak praca z dzieckiem i każdy jego , choćby najmniejszy kroczek w przód, czasami pielęgnowany nieskończoną ilość czasu. Źle mnie zrozumiałyscie i oceniłyście, no ale trudno, każdy ma prawo do własnego zdania.
|
Nikogo nie oceniam, czynie to bardzo rzadko i tylko, jesli mam powazne postawy. I ciesze sie bardzo, ze/jesli przyswieca nam ten sam cel Daisy 
Staram się jedynie ugasić mały spor, ktory wierze, zaistnial w dobrej wierze
i wynika z troski o dzieci, ich dobro i chec im pomocy 
Pozdrawiam i zycze satysfakcji z usmiechu podobiecznych i duzo powodzenia
|
|
|