Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-03-13, 18:01   #1312
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Beznadzieja

Napisałam spr z chemi na 1,jestem tego pewna,a już mam jedną gołą jedynkę na dodatek nie poszłam na poprawę z matmy,bo babka powiedziała,że dzisiaj nie może zostać,no i nadal mam 2 gołe jedynki . Wszystko się wali,już mam dość. Na dodatek dzisiaj miałam cholerny bilans,no i gówno mi dała moja tygodniowa już redukcja,jeszcze moja koleżanka z 10kg grubsza ode mnie jak coś tam było o wadze to powiedziała o mnie 'no nie jest źle'. Załamać się można,czuję się jak wielkiii grubas,a jeszcze muszę dzisiaj parę spraw załatwić,na wszystko mi już ochota odeszła .
Najchętniej to bym się zamknęła w domu,a obudziła z pięknymi ocenami,i bez żadnych problemów.

Wybaczcie,musiałam się wyżalić.
przykro mi,ze tak ci dzis niedobrze...Mam nadzieje,ze jutro bedziej. Ponoc nigdy nie jest tak zle,ze nie moze byc gorzej A tak na serio to trzymam kciuki,zeby szybko bylo lepiej a kolezance powiedz ''dzieki wiem,ze nie jest zle. U ciebie natomiast niebardzo''

Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
Kochana co się dzieje ?

to co zawsze..praca...

Na szczęście jutro piatek... oby był lepszy...

Miłego dnia Kochane
oby byl lepszy bo jak nie to ktos za to beknie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

odpoczęłam trochę i ogrzałam się o za godzinkę idę na piłki i stretching
mam nadzieję że nie będzie znowu jakiejś burzy, bo nawet przy przejściu na drugą stronę ulicy (tak daleko właśnie mam do fitness klubu ) mogłabym masakrycznie zmoknąć
ja tez sie wlasnei wybieram na silownie

Hej robaczki!

wrocilam wlasnie z pracy i zjadlam 200ml czekoladowych lodow!! normalnie czuje jak mi krew krazy z predkoscia swiatla i jestem cala roztrzesiona,ale tak fajnie nie jem slodyczy za bardzo i zawsze mam tak po slodkim. Czulam ze tego potrzebuje po dzisiejszym dniu

Pocieszam sie tym,ze zaraz jade na silownie i wszystko spale. Czekam tylko na TZ bo chce jego autem jechac bo fajniejsze a poza tym zostawilam tam moje sluchawki.

mam nadzieje,ze humory juz ciut lepsze u Was. U mnie tak sobie. Praca mnie psychicznie wykancza..

cieplego wieczorka wam zycze