2016-12-23, 18:53
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 3
Cytat:
Napisane przez zebrah
MariaFrancesca, nie mam pojęcia jaki to laser  Kosmetyczka mi poleciła z tej serii:
http://www.laroche-posay.pl/produkty...ści-r1346.aspx
Teraz patrzę, że to kuracja na "głębokie zmarszczki". A ja mam 31 lat    Po 40-tce to chyba będę się spinaczami naciągała na buzi  Kosmetyczka powiedziała, że przenikanie retinolu z kremu jest znikome i przy kp można. Ciąża to inna sprawa.
|
Dzięki za odpowiedź, z tego co kojarzę to ten Redermic to coś w stylu Ystheal'u czy Eluage od Avene. Skoro można używać to zrobię sobie jakąś minikuracje. Ja mam 33 lata, ale mam manię i od paru lat używam w zimie w formie kuracji co 2 lata, na zmianę z serum z witaminą C. Ponoć skóra się nie przyzwyczaja. Mam koleżankę po 40-scte, która właśnie używa Redermicu, oprócz tego chodzi co miesiąc do kosmetyczki i nieźle wygląda.
Justynan to że Ci się chciało jeszcze opiekować innymi dziećmi to jestem pełna podziwu.
Dzanet jak sobie pomyślę, że bunt dwulatka jest gorszy niż opieka nad płaczliwymi maluchami to mnie ciarki przechodzą - dużo siły życzę.
Australia dzięki wielkie za przepis, piernik wyszedł pyszny, wszystkim bardzo smakuje, w sumie dobrze wyszło, że te blaty takie cienkie zrobiłam, grubsze mogły być za suche.
|
|