2008-03-13, 18:15
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz.II
Cytat:
Napisane przez alizot
Hej! Normalnie nie nadążam za Wami!!! Apropo rezygnacji z kwiatów. Ja ostatnio słyszałam o weselu, na które goście zamiast kwiatów, misiów czy drobnych datków do puszek przynosili na życzenie pary młodej KUPONY TOTOLOTKA  dwa zakłady od każdej pary.... niby 5 zł, a jak się trafi wygrana???? I co wy myślicie? To taki dość "dochodowy" wynalazek? 
|
Słyszałąm o tym pomyśle, ale my tak nie będziemy mieć
Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321
150 zdjęć w sumie?? to troszkę mało chyba.
|
No to są zdjęcia z przygotowań w domu, błogosławieństwo, kościół i plener, z wesela chyba nie, dokładnie nie wiem, bo tylko mailowo pytałam o orientacyjne ceny i facet odpisał, że taki wariant najczęściej wybierają młodzi. Jak pojedziemy do gościa to się dowiem konkretów.
W sumie mało,ale z drugiej strony czy aż tak potrzebne jest mieć 700 zdjęć, nie będzie się ich codziennie oglądać, ewentualnie te zdjęcia w albumie są częściej oglądane, a reszta jest na płycie. Nie wiem na ile zdjęć się zdecydujemy, ale nie ukrywam, że zależy nam żeby cena nie była za wysoka.
To strona internetowa tego fotografa www.videoartfilm.pl kiedyś już wklejałam link. Mam nadzieje, że będzie miał nasz termin wolny
|
|
|