Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czerwcowe mamusie 2017 cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-12-23, 19:14   #3498
giovanemamma
Rozeznanie

Dot.: Czerwcowe mamusie 2017 cz.II

Cytat:
Napisane przez VelaLuca Pokaż wiadomość

U nas wszystko jeszcze w proszku. Wszyscy pracują, będą w domu dopiero wieczorem, jedynie co to kapusta i groch ugotowany. A i uszka zamrożone. A reszta w lesie.... musimy przystroić resztę pierników, ugotować barszcz biały, zrobić chrzany, sos tatarski, zapakować prezenty, ubrać choinkę na zewnątrz, posprzątać całą kuchnie, umyć kabiną prysznicową, odkurzyć cały dom i umyć podłogi. Trudno... najwyżej się nie posprząta. Wczoraj przesadziłam, dzisiaj już nie będę tak szaleć.
Kochana, ja dziś zjechałam do mamy i pierwsze co zrobiłam to opitoliłam talerz grochu z kapustą Uwielbiam

Cytat:
Napisane przez vanessa1781 Pokaż wiadomość

Po drugie mam wrażenie że od wczoraj chyba zaczynam czuc ruchy
Chyba że jelita mnie w balona robią.
W pierwszej ciąży pierwsze ruchy poczułam w Mikołaja to teraz na Gwiazdkę

Vela cudne pierniczki. Wez namiary na kuriera od Zuzi i dawaj ich trochę

A po trzecie moje drogie mamusie, w związku z tym że część juz tu nie zagląda, jutro pewnie będzie was jeszcze mniej

chciałam życzyć Wam cudownych świąt, Zdrowych, wesołych i przede wszystkim spokojnych oraz spędzonych z najbliższymi
Ja też już wyczekuje ruchów Dziękujemy kochana i wzajemnie!

Cytat:
Napisane przez paula.cw Pokaż wiadomość

Ja wczoraj coś czułam w brzuchu i też się zastanawiam czy to jelita czy dziecko. Miejsce jedno i to akurat tam gdzie jest dzisiuś i nie wiem czy to możliwe, żeby coś czuć w 13 t 4 d??

Zapisz
A na jakiej wysokości jest dziecko? Ja mam 15t2 dni i cisza i też wyczekuje codziennie jak się położę

Cytat:
Napisane przez pannaanna_87 Pokaż wiadomość
Ryba po grecku gotowa. Mmona szmina musi byc takze powodzenia z opryszczka. Pol szafy zostawiam na jutrk co by vela sama nie sprzatala a terez na posiadowe do kuzynki meza idziemy. Ciao

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Ojjjj, ale bym zjadła tej rybki po grecku, dobrze, że moja teściowa robi to jutro zjem Coś czuje, że od stołu to będzie mi się ciężko podnieść

Kochane, ja również składam najserdeczniejsze życzenia
Wesołych i spokojnych Świąt

Mam nadzieję, że mnie pamiętacie, rzadko się udzielam, bo często piszecie o dzieciach, których ja na razie nie mam (oprócz tego w brzuchu) i za bardzo nie mam się co wypowiadać, ale na bieżąco Was podczytuję. Całuski
giovanemamma jest offline Zgłoś do moderatora