2008-03-13, 18:19
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kielce
Cytat:
Napisane przez Etii
Ładne wiązaneczki robią na ul.Staszica i na bazarkach.Zdecydowanie odradzam Kwiatową Pasję na Żeromskiego.
|
a czemu nie polecasz tej kwiaciarni????
Cytat:
Napisane przez ewuniaa
Wizanki
Jestem tu nową osobą,ale mysle że mnie zaakceptujecie i pomożecie mi.
Na początek mam dwie sprawy.Slub bierzemy 11 pażdziernika 2008.
Pierwsza :nie mamy jeszcze ustalonej cukierni,która będzie robiła tort weselny.Kompletnie nie mam pojęcia,gdzie robią smacznie i w miarę nie drogo.Słyszałam,też że zdarzają się problemy bo nie mają odpowiednich pater.Powiedzcie z których cukierni wy będziecie korzystać.
|
ja zastanawiam sie nad dwiema pasternakiem i nad bracmi... kiedys myslalam ze to na pewno beda bracia ale po opiniach na forum zaczelam myslec tez o pasternaku...
Cytat:
Napisane przez joasiatko
Do mojego ślubu pozostał miesiąc - stąd kolejne moje pytanie do Was - czy zamierzacie przed ślubem chodzić do solarium, na oczyszczanie skóry czy na inne zabiegi upiększające???
Ja na razie zaczynam chodzić na solarium i już widzę zmiany - na mojej skórze jest coraz mniej krostek (a miałam ich dużo na plecach) - nio i kolor skóry jest już ładniutki brązowy...
Nie wiem czy iść do kosmetyczki czy nie... i na jakie zabiegi... Sama w domu używam czasem jakiś maseczek... nio ale wiadomo, że na ten jeden szczególny dzień to można poszaleć - co proponujecie????
|
trudno cos powiedziec nie wiedzac nic o twojej cerze. jesli masz problemy z tradzikiem albo cere tlusta to mysle ze mozesz pojsc na oczyszczanie i na jakis zabieg np z kwasami AHA jesli masz cere przesuszona to na pewno warto ja odzywic zwlaszcza majac na uwadze ze bedziesz robic makijaz. nie przesadz z solarium zebys nie doprowadzila do poparzenia skory. na pare dni przed warto udac sie do zaufanej kosmetyczki na maske algowa odzywcza i witamizujaca zeby rozswietlic cere bo maski ktore robimy w domu to tak na prawde z maskami maja nie wiele wspolnego bo to tylko mocniejsze stezenia kremow lub emulsji.
na pewno warto troche zainwestowac w swoj wyglad przed tym dniem. takie jest moje zdanie
|
|
|