Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozstanie przez wigilię - spór.
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-12-23, 20:17   #8
rozstrzygnieciesporu
Raczkowanie

Dot.: Rozstanie przez wigilię - spór.

Cytat:
Napisane przez lolita96 Pokaż wiadomość
No cóż, dla mnie to dziwne, ze facet nie chce Ci sprawić przyjemności i pojechać z Tobą na wigilię rodzinną
bo fakt jest taki, ze on nie chce, a nie nie może. Może nie lubi twoich rodziców, rodziny?
On mojej rodziny prawie w ogóle nie zna. Bo zawsze jest problem, aby go do niej zabrać. Tyle o ile udało mi się parę razy go pokazać rodzinie, ale to jest spotkanie raz na 4-6 miesięcy.

---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

Cytat:
Napisane przez Adrianna_8 Pokaż wiadomość
O ile pomysl z tym jezdzeniem w te i we w te wydaje mi sie byc troche Twoim "widzimisie", to tez bym zle sie poczula, gdybym uslyszala, ze "z zadna dziewczyna...". Wyglada na to, ze nie jestes dla niego jakos bardzo wazna.

Inna kwestia... Dostalas zaproszenie na wigilie do TZ chociazby od jego mamy, ze chcesz tak tam wbijac?

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
Nie dostałam, ale wydaje mi się, że miło by jej było jakby miała dodatkową osobę w ten dzień a nie tak samotnie tylko z synem i bratem. Poza tym we wcześniejszych latach i tak tam byłam tylko o 20-21 jak już było po "wieczerzy".
rozstrzygnieciesporu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując