Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Scent Bar II
Wątek: Scent Bar II
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-03-13, 18:32   #2982
Fenris
Czekam na Ragnarok

Dot.: Scent Bar II

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
I jak sie sprawuje ziemia egipska, nigdy nie miałam tego cudeńka w łapkach.
Nie mam oryginalnej rozsławionej Ziemi Egipskiej, tylko taką, na której jest napisane: Studios Make Up, a na opakowaniu Phito Studios Make Up Terra Cotta Cook Earth, produkowana w laboratorium Phitoderm Magic we Włoszech - nie mogę jej znaleźć na necie.
W każdym razie dla mnie super, delikatnie rozświetla twarz i trochę matuje nos (fajnie się dopasowała, nie mam maski), dobrałam świetny kolor (nr 8), ale jutro rano przetestuję ją porządnie - teraz mam na poprzednim makijażu. Narazie jest na plus.

Co do wsi - ja odwrotnie do was, nie mogłabym i nie chciałabym mieszkać na wsi. Wrocław to jedyne i słuszne miasto gdzie mogę mieszkać i gdzie chcę. Nie przepadam za wsią, opalać się nie lubię, ogródkami się nie zajmuję, robactwa nie lubię, zapachów "wsiowych" też nie, jednorodzinnych starych domów też nie (tylko kamienice). Dodatkowo na wsi jest mało możliwości i wszędzie daleko.
Takie mam pojęcie, może i złe, ale tak pamiętam wieś. Nie znosiłam jeździć do dziadka będąc mała - może tylko dla królików, które i tak potem zabijał. Ale te krowie placki na drogach, świnie i kury i w ogóle... Nie dla mnie.
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora