Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozstanie przez wigilię - spór.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-12-23, 20:46   #20
rozstrzygnieciesporu
Raczkowanie

Dot.: Rozstanie przez wigilię - spór.

Cytat:
Napisane przez zakonna Pokaż wiadomość
Nie wiem dlaczego on nie chce odwiedzać rodziny autorki, ale autorka to tylko chce, chce i chce bo ONA sobie wymyśliła. Strasznie naciska.
I rozstawanie się z powodu takiej sytuacji jest trochę dziwne jeśli poza tym związek jest OK.
Chcę się czuć ważna. Chcę widzieć jakieś kroki, levele, nie oczekuję pierścionka - chcę tylko wigilii. Chyba po 3,5 roku mogę chcieć? Czy nie?
Być może ma z tym związek z moim ex, który nie pokazywał mnie swojej rodzinie i mojej pokazał się tylko raz przez ponad 3 lata a później znalazł sobie taką, z którą warto się związać na poważnie i czynić poważniejsze kroki niż samo łóżko i spędzanie czasu w swoim towarzystwie. Warto poznać jej rodzinę i aby jego rodzina poznała ją.
A ja się czuję jakby schemat się powtarzał i zaraz on sobie znajdzie taką do której to jednak w wigilie pojedzie bo warto a dla mnie nie warto.
Bo spotkania z rodziną takie zobowiązujące, że po co jak to tylko taka zapchajdziura. Tak się czuję po jego odmowie wspólnej wigilii po 3,5 roku. Jak zapchajdziura.

---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

Cytat:
Napisane przez Adrianna_8 Pokaż wiadomość
Skoro jest taki idealny, to skad pomysl, zeby od razu zrywac? 😏

Jesli faktycznie jest tak super, to otworz otwor gebowy i powiedz: "kochanie, jestem smutna, ze nie chcesz isc ze mna do mojej rodziny, czuje, ze nie traktujesz naszego zwiazku powazne. Bylam bardzo rozczarowana, kjedy powiedzailes, ze nie spedzisz ze mna wigilii, poczulam wtedy sie jak nowopoznana w dyskotece dziewczyna, a nie kochana i szanowana partnerka. Bardzo mnie to boli. Chcialabym zebysmy...(tutaj cos dodaj) bardzo mi na tym zalezy". Tak ciezko to zrobic?

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
Zrobiłam tak. Od 2 dni mu tłukę, że się tak czuję. I nic.
rozstrzygnieciesporu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując