Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie czerwcowe 2015! :) część 13.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-12-23, 21:10   #1608
Marei
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) część 13.

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
Nie ma rezonansu ambulatoryjnie, przynajmniej w tym szpitalu, teraz, brak kontraktu czy coś.. Poprzednio jak miałyśmy termin kazali nam być dzień wcześniej rano w szpitalu a dopiero na następny dzień rezonans. Jeszcze eeg jest w planach i badania z krwi, więc kilka dni na pewno. Rezonans ma być w piątek, to pobyt od czwartku, nie wiem kiedy to eeg, do poniedziałku na pewno byśmy były.. Nie wiem już sama, boję się bo to obciążenie, i badania i sam pobyt w obcym miejscu, no i mam wątpliwości czy to konieczne.. Będę jeszcze rozmawiać po świętach z rehabilitantka a potem umówiłam się na telefon do neuro i zobaczymy.. Z drugiej strony jeśli ma nas to nie ominąć to wolę teraz..

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka
szkoda, ze nie ma rezonansu ambulatoryjnie to by duzo ulatwilo. sam rezonans nie jest obciazeniem, natomiast usypianie zawsze jakies tam jest. Zalezy jak wazne sa te wyniki.
masz racje,jak was ma nie ominac to jak najszybciej miec to za soba. trzymam kciuki!

M mial eeg latem. Fajna babka robila, widac doswiadczona i o dziwo wytrzymal.

...tapatalk...